دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه در مراسمي كه به مناسبت تقدير ازكسب مقام دومي كاتاي تيمي دختران در دفتر رياست دانشگاه تشكيل شد، گفت: مشاركت زنان در جامعه اسلامي نشانه بلوغ فكري و فرهنگي اجتماعي آنان است. وي افزود اين افتخار آفريني ها مايه مباهات است و همانطور كه نشاني از ارزش گذاشتن جامعه بر دختران و بانوان دارد اين قهرماني ها نيز ارزش در نظام اسلامي ما محسوب مي گردد. وي تصريح نمود بايد به وجود بانوان در كشور بباليم چرا كه هر روز اخبار خوشايندي از افتخار آفريني اين قشر از جامعه در عرصه هاي بين المللي به گوش مي رسد و اين امر به نوعي معرفي فرهنگ، مكتب و ارزش هاي يك نظام است. رشته هاي ورزشي و افتخار آفريني و قهرماني نيز جداي از اين فرهنگ نيست، چنانكه حضرت علي (ع) در يكي از سخنان گهر بارشان خطاب به حضرت پروردگار مي فرمايند " الهي اگر بخواهم به درگاهت خدمت كنم مرا قوي كن" و اين سخن نشان از آن دارد كه بندگي، عالم بودن، جهاد و حتي عروج نيازمند جسمي سالم است.
رئيس دانشگاه خاطر نشان ساخت اميدواريم با توجه به طرح تجميع در آينده اي نه چندان دور با افزايش سرانه فضا، امكانات وسيع و بهينه اي در حوزه تربيت بدني در اختيار داشته و با وجود آن ها شاهد قهرماني هاي بيشتر در دانشجويان خود باشيم. وي افزود: هر كاري نياز به وقت، تمرين،ممارست و پشتكار همراه با بدني سالم و ذهني شاداب دارد ولي رشته هاي علوم پزشكي عليرغم محدوديت وقت و فعاليت كمتري كه در رشته هاي ورزشي دارند، توانسته اند مدال آوري هاي خوبي داشته باشند. راه باز است و زمين خدا بزرگ واين ما هستيم كه بايد حق خود را از زندگي به بهترين شكل ممكن دريافت كنيم. در مسير رقابت نبايد حدي قائل شد و نبايد اجازه داد حسادت ها مانعي براي انگيزه هاي پيشرفت باشد. آينده كشور از آن شماست و راهي مملو از موفقيت توأم با سلامت و شادكامي براي تك تك فرزندان اين مرز و بوم از خداوند متعال خواستارم.
در ادامه دكتر علي سلگي مشاور اجرايي و مدير كل حوزه رياست ضمن تشكر از دكتر فريده شجاعي كه با وجود تمام مشكلات موفق به هدايت دانشجويان در كسب مقام هاي ورزشي شده اند تشكر نمود و به قرائت تقديرنامه تهيه شده براي دانشجويان پرداخت. در بخشي از نوشتار اين لوح كه به امضاي دكتر طباطبايي رسيده ، آمده است: ورزش و تندرستي دو نعمت بزرگ الهي است كه در عرصه زندگي زمينه ساز رشد و تعالي شخصيت انسان و موجب بالندگي و شادابي او مي شود. اين كلام بزرگان ماست كه "عقل سالم در بدن سالم است" ورزشكاران انسان هاي با انگيزه و توانمندي هستند كه مي توانند الگوي خوبي براي ديگران در سعي و تلاش براي رسيدن به هدف باشند.
در ابتداي جلسه نيز دكتر خليل علي محمدزاده معاون دانشجويي دانشگاه، با اشاره به اينكه رياست دانشگاه براي امور مربوط به تربيت بدني اهميت خاصي قائلند گفت: وجود ارزشمند دكتر طباطبايي و اهتمام وي‍ژه دكتر شجاعي قطعا نقطه شروعي براي پيشرفت هاي بزرگ آتي خواهد بود.
دكتر فريده شجاعي رئيس تربيت بدني دانشگاه نيز با اشاره به محروم بودن واحد پزشكي تهران از ورزش هاي متنوع در سطوح عالي گفت: عليرغم وجود رشته تربيت بدني در واحدهاي دانشگاهي مختلف، اين رشته در واحد علوم پزشكي وجود ندارد كه مي تواند موجب كاهش قهرماني در رشته هاي ورزشي شود، ولي ما با تلاش و پشتكار توانسته ايم قهرماني هاي متعددي كسب نمائيم. وي همچنين خواستار مجوز حضور در مسابقات دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور شد و افزود: اميدواريم بتوانيم با در اختيار داشتن مربيان بزرگ در سطوح ملي مدال هاي رنگين بيشتري كسب نمائيم.
در پايان لوح تقدير و جوايزي به مدال آوران تقديم شد.
آرزو عابديني دانشجوي مهندسي پزشكي و فرشته جوادي دانشجوي علوم آزمايشگاهي دارنده مقام دوم در رشته كميته انفرادي، آلا پاداش دانشجوي روانشناسي و هليا رفتاري دانشجوي ميكروبيولوژ‍ي دارنده مقام سوم در رشته كميته انفرادي، به همراه افسانه بهمني و فريال عزيزي ديگر دانشجويان واحد پزشكي تهران با سرپرستي سميه نيك جو و مربيگري عصمت حسيني ، موفق به كسب مقام دوم كاتاي تيمي و مقام سوم استان تهران در مجموع مدال ها گرديدند.

دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در رشته كاتاي تيمي مقام دوم را كسب نمودند. نسخه قابل چاپ