دکتر بعیدی نژاد: نتیجه مذاکرات محصول مقاومت ها و پایداری ملت ایران است.

عضو تیم هسته ای کشورمان در جمع دانشجویان گفت: خوشبختانه تیم مذاکره کننده هسته ای مان به عنوان نمایندگان ملت و مردم در این مذاکرات شرکت کردند و با افتخار به هیچ وجه اجازه نمی دهند کسی با اسلحه پنهان و چکمه در مذاکرات حضور داشته باشد و با ایران به صورت زورگویانه صحبت کند.
دکتر حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در یک موضع برابر و فضای احترام متقابل مذاکره می کنیم و این را محصول مقاومت های ملت ایران می دانیم.
وی با بیان اینکه امروز در یک شرایط متفاوت و برابر در حال مذاکره هستیم ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند مذاکرات و درک اینکه همه طرف ها مذاکرات را نتیجه بخش بدانند و به حفظ حقوق ملت ایران منجر شود.
دکتر بعیدی نژاد افزود: کشور ما قریب به 12 سال است که با فراز و نشیب های مختلف با این مذاکرات درگیر بوده اما در این یک سال و نیم اخیر فرایند مذاکرات به صورت متمرکزتری ادامه داشته است و خوشبختانه مسیر مذاکرات به نقطه ای رسیده است (با اشاره به توافق نامه ژنو) که بتوانیم برای اولین بار مسیر رو به رشد تحریم ها و محدودیت های تحمیلی در کشورمان را متوقف کنیم.
دکتر بعیدی نژاد افزود: روند، روند رو به رشدی بوده و هم اکنون مذاکرات به مرحله ای رسیده که کشورمان موفق شده است بر روی راه حل هایی که بتواند موضوع هسته ای ایران را به طور منصفانه حل و فصل کند به تفاهم دست یابد.
دکتر بعیدی نژاد در توضیح دو پایه اصلی و اساسی در مذاکرات تصریح کرد: راه حل هایی که به دست آمده مبتنی بر این است که تمام برنامه هسته ای ایران بدون تعلیق و توقف ادامه خواهد داشت و ان شاء الله پر بارتر و شکوفاتر خواهد شد و تفاهمی که هم اکنون صورت گرفته تمام تحریم ها علیه ایران در سطح اروپا، آمریکا و شورای امنیت را در روز اجرای تفاهم لغو و آنها را متوقف می کند.
دکتر بعیدی نژاد با بیان اینکه مرحله ای که بعد از آن در آینده شروع خواهد شد راه حل ها را به صورت جزئی و کلی تدوین خواهد کرد افزود: دوره آخر بسیار حساس و مهم است و تدوین اصول در قالب کلیات و جزئیات کار دشواری است و مطمئن هستم اگر در فضای سالمی دنبال شود می توانیم به نتیجه برسیم.
مدیر کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه تصریح کرد: ما در میان راه هستیم و نمی توانیم قاطعانه از نتیجه مذاکرات صحبت کنیم. وي افزود: تحت تأثیر القائات قرار نگیريد و مطمئن باشید آمریکا جرأت اینکه بخواهد با زور با ایران مذاکره کند را ندارد. دکتر بعیدی نژاد در ادامه به دانشجویان این نوید را داد که در صورت انعقاد تفاهم با توجه به همکاری های بین المللی پس از آن، برای رشته هاي پزشكي مزایای زیادی ايجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کشور ما از فرازهای سختی عبور کرده است و زحمات زيادي در دوران جنگ جوانان ما متقبل شده اند گفت: امروز روزی است که تمام صحنه هایی که در اینجا می بینید صحنه هایی از عزت و آبرومندی برای دولت و ملت است و کشورهایی که حاضر نبودند به حقوق ملت ایران احترام بگذارند بارها اشاره می کنند که ایران بسیار عزتمندانه مذاکره می کند.
وی افزود: دولت و ملت ایران از تست های مختلف گذشته اما این کشور در حوزه اي بسیار استراتژیک قرار دارد که نور آن تمام منطقه را روشن می کند. مدیر کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز در خصوص انتشار فکت شیت های ایرانی گفت: انتشار این فکت شیت هامبتنی بر فرایند تصمیم گیری در کشور است و اینکه اگر احساس شود انتشار آنها می تواند برای مذاکرات ما در آینده موثر واقع شود منتشر می شود اما اگر احساس شود ممکن است حواشی ایجاد کند که نامناسب باشد تصمیمی است که در سطح مقامات عالی کشور اتخاذ می شود.
وی افزود: بر پایه صحبت هایی که علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان داشتند همان اظهاراتی که آنها به طور رسمی در رسانه ها اعلام کردند همان فکت شیت ایرانی محسوب می شود. دکتر بعیدی نژاددر ادامه گفت :فکت شیت ایرانی در دسترس است و به هر نحوی که مسئولان عالی رتبه کشور ضرورت بدانند قابل انتشار مي باشد.

دکتر بعیدی نژاد: نتیجه مذاکرات محصول مقاومت ها و پایداری ملت ایران است. نسخه قابل چاپ