دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در نشستی که با حضور دکتر حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه و عضو تیم مذاکره کننده هسته ای برگزار شد گفت: برای من و همکارانم مایه افتخار است که در سال دولت، ملت، همدلی و همزبانی خبرهایی از دستاوردهای ملی را می شنویم. وی افزود: هر آنچه که امروزه در این مملکت برای ما فراهم است به واسطه نیت خیر و خرد حضرت امام خمینی است که با دوراندیشی خود راه را برای موفقیت این مملکت در کنار همه سختی های آن فراهم کرده است. وی با اشاره به جنگ تحمیلی و گذر از همه موانع و مشکلاتی که بیگانگان برای این کشور فراهم کردند عنوان نمود که تحمل این سختی ها و مصائب در تاریخ این مملکت بی سابقه بوده است. امروز نیز با حمایت رهبر معظم انقلاب و همدلی مسئولان نظام توانسته ایم برگ افتخار دیگری در تاریخ ایران اسلامی به ثبت برسانیم. آنچه اکنون مطرح است واژه ایران در مقابل یک دنیاست.
رئیس دانشگاه در پایان ضمن تشکر از مهمانان و خانواده های معظم شهدای هسته ای موفقیت تیم ملی کشتی و قهرمانی آنان را تبریک گفت.

با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درمورد شفاف سازی نتیجه مذاکرات اخیر هسته‌ای : دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه تنویر افکار عمومی ، دانشجویان و نخبگان جامعه پیشقدم شد نسخه قابل چاپ