سهم واحد علوم پزشکی تهران در تامین سلامت و بهداشت جامعه

دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران با ارائه آخرین گزارش ، وضعیت تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل و فارغ التحصیل این واحد دانشگاهی را اعلام نمود :

واحد پزشکی تهران در27 خرداد ماه سال 1364 تاسیس و اینک در آستانه ربع قرن تلاش با داشتن حدود 7 هزار دانشجو و نزدیک به 13 هزار فارغ التحصیل در 22 رشته تحصیلی و باجذب بیش از 300 عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت و حق التدریس، سهم بزرگی درآموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص ودرجهت ارتقاء و تامین سلامت و بهداشت جامعه داشته است . وی با ارائه جزئیات آمار فارغ التحصیلان افزود : تا کنون  قریب 4هزار پزشک ، 2 هزار و پانصد نفر پرستار ، 1500 نفر ماما ، 2 هزار و پانصد نفرکارشناس وتکنسین علوم آزمایشگاهی وبیش از2هزار و پانصد نفرکارشناس و تکنسین بهداشت محیط  به جامعه اسلامی هدیه نموده است که امروزه در کلیه سطوح کشور به ارائه خدمات به مردم اشتغال دارند . دکتر ادهمی همچنین افزود : واحد پزشکی تهران در حال حاضر دارای چهار مرکزآموزشی ، درمانی شامل:  سه بیمارستان و یک درمانگاه تخصصی درسطح شهرتهران می باشد .( بیمارستان 420 تختخوابی بوعلی در شرق تهران  ، بیمارستان 220 تحتخوابی حضرت امیر المومنین (ع) در جنوب شهرتهران ، بیمارستان 100 تختخوابی جواهری در شمال شهرتهران و درمانگاه تخصصی قدس در غرب شهر تهران.

وی گفت : علاوه برمراکز درمانی یاد شده به منظورتربیت وآموزش بالینی هرچه بهتردانشجویان رشته های علوم پزشکی ، واحد پزشکی تهران با 20 بیمارستان بزرگ و 5 درمانگاه از جمله مراکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش استثنائی و پزشکی قانونی  قرارداد همکاری دارد .

وی افزود :  فضای آموزشی واحد پزشکی تهران که در آغاز تاسیس حدود 2 هزار متر مربع بوده در حال حاضر متجاوز از 16 هزار متر مربع زمین و 20 هزار متر مربع زیر بنا می باشد ، و بدین ترتیب فضای آموزشی فعلی واحد پزشکی تهران نسبت به روز آول  10برابرافزایش یافته است . وی سپس اضافه نمود این مساحت بدون در نظر گرفتن متراژ فضا های بیمارستانی ومراکزدرمانی تابعه این واحد دانشگاهی می باشد .

معاون آموزشی واحد پزشکی تهران با تشریح وضعیت گذشته تا به امروز واحد پزشکی تهران اهداف آتی وچشم انداز واحد پزشکی تهران را ارتقاء کیفی سطح آموزش ، بهبود شاخص های نسبت استاد به دانشجو و فضای آموزشی و درمانی اعلام نمود .

سهم واحد علوم پزشکی تهران در تامین سلامت و بهداشت جامعه نسخه قابل چاپ