هفتمین هم اندیشی ملی چهره های استعدادهای درخشان، نخبگان و اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، با حضور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست هیأت امنای باشگاه در روز دوشنبه، بیست و چهارم فروردین ماه برگزار شد.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای همایش، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این باشگاه، گفت: باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی دارای 9 هزار و 177 نفر عضو فعال، هزار و 172 طرح پژوهشی، تعداد 46هزار و 471 مقاله بوده و تاكنون تعداد 3هزار و 763 مورد تسهیلات به اعضای باشگاه ارائه کرده است. وي افزود: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با 59 هزار و 100 پژوهشگر و نخبه در سال 93 فعالیت های قابل قبولی را در زمینه تجاری سازی طرح ها و ایده ها و همچنین تأسیس شرکت های دانش بنیان انجام داده که امیدواریم در سال جدید بخشی از آثار آن را مشاهده کنیم. دكتر زارع همچنین از رشد 5 درصدی تولید علم در ميان اعضای باشگاه در سال 2014 نسبت به سال 2013 خبرداد.
جلسات اتاق فکر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، صبح و بعد از ظهر همان روز در راستای طرح تحول و بر مبنای سخنان اخیر مقام معظم رهبری، باحضور حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و ریاست عالی دانشگاه دکتر میرزاده تشکیل گردید. گفتني است دكتر خليل علي محمدزاده معاون دانشجويي، دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشکی تهران و دبیر کمیته جذب استعداد های درخشان استان تهران، فاطمه افروغی، تینا پارسا، یکتا پارسا، احسان جانقلی، سهیلا درمانلو، سهیلا دماوندی، یزدان شفی خانی، شادی عرفانیان، هانیه گلچهرگان، نسرین محمدی عارف و پگاه میرزاپور از عضای استعدادهای درخشان و عضو باشگاه بعنوان نمایندگان واحد پزشکی تهران در این هم اندیشی حضور داشتند.

هفتمین هم اندیشی ملی چهره های استعدادهای درخشان، نخبگان و اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد برگزار شد. نسخه قابل چاپ