30 ام فروردین ماه روز بزرگداشت " حکیم سید اسماعیل جرجانی " آزمایشگر، پژوهنده، پزشك نابغه و تیزهوشی است كه پزشكی تنها یكی از دانش‌های او بود. به همین مناسبت دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه، دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی و دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، ضمن حضور در آزمایشگاه های دانشگاه و کلاس های درس از اساتید این رشته ، همکاران آزمایشگاه و همچنین دانشجویان، با اهدای شاخه گل قدردانی و روز علوم آزمایشگاهی را به آن ها تبریک گفتند.
دکتر طباطبایی عنوان کرد: روز آزمایشگاه برای قدرشناسی از آزمایشگاهیانی است که با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه گذاشته اند و در حوزه تشخیص ،زمینه را برای درمان توسط پزشکان بالینی و کاهش درد و آلام و هزینه پرداختی و رضایت بیماران ، فراهم می نمایند.
وی ابراز امیدواری نمود با تلاش جمعی، در سال همدلی و همزبانی تمام سختی ها و مشکلات مربوطه در نهایت صمیمیت به بهترین شکل مرتفع و راه تعالی و کیفی سازی آموزش هموارتر گردد.

به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی از آزمایشگاهیان واحد پزشکی تهران تجلیل به عمل آمد. نسخه قابل چاپ