بازديد مهندس هاشمي معاون عمران دانشگاه ازاد اسلامي از بيمارستان بوعلي

مهندس محسن هاشمي طي بازديد خود از بيمارستان بوعلي تهران، در خصوص روند كارها و پيشرفت هاي عمراني با مديران مجموعه به بحث و تبادل نظر نشست. در اين بازديد كه با حضور دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس واحد پزشكي تهران، مهندس شهسواري معاون عمران و مسئولان ارشد بيمارستان همراه بود، از مراحل بازسازي ساختمان اورژانس، كلاس هاي آموزشي، راديولوژي، بخش جراحي مردان، مسجد،محوطه ها، فضاي سبز و ...بازديد به عمل آمد.
گفتني است تيم بازديد كننده در جريان اين برنامه كه در تاريخ بيست و هشتم فروردين سال جاري برگزار شد، مورد استقبال دكتر انتظاري معاون درمان بيمارستان، مهندس شمسايي نماينده عمران و مسئول بازسازي بيمارستان و همچنين كادر مديريت بيمارستان قرار گرفت.

بازديد مهندس هاشمي معاون عمران دانشگاه ازاد اسلامي از بيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ