جديدترين كتاب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منتشر شد.

دكتر محمد فشاركي عضو هیئت علمی (دانشيار) دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و دکترای تخصصی آمار طي گفتگوئي از انتشار آخرين كتاب خود تحت عنوان «كاربرد SPSS در تحقيقات پزشكي » خبر داد.
دكتر فشاركي در باره هدف از انتشار اين كتاب كه با همكاري دكتر سهيلا كوشا عضو هیئت علمی (دانشيار) دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتي به زيور طبع آراسته شده است گفت : در تحقيقات پزشكي بسياري از مواقع محقق نياز پيدا ميكند كه متغيرها را به يكديگر تبديل كند. مثلا اگر فشارخون بشكل كمي اندازه گيري شده باشد و محقق بخواهد فراواني ابتلا به فشار خون را براساس فراواني تعداد افرادي كه فشار خون بالاي 90/140 دارند بدست آورد، بايد بتواند اين متغير كمي را به دو گروه بالا و پايين اين مقدار تقسيم كند. Spss نرم افزار تجزيه و تحليل آماري و مديريت دادها مي باشد كه امكان اينگونه تغييرات و بسياري از تغييرات سودمند ديگر را فراهم ساخته است.
وي گفت : سادگي نصب و تسهيلاتي كه براي ورود اطلاعات و تجزيه و تحليل آن ها درSPSS وجود دارد باعث استفاده بيش تر اين نرم افزار در عرصه كاربردي و تحقيقات پزشكي شده است .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران خواندن اين كتاب را براي اساتيد ، دانشجويان رشه هاي پزشكي ، پيراپزشكي ، پرستاري ، زيست شناسي ، بهداشت ، مديريت خدمات بهداشتي و ساير رشته هاي مرتبط توصيه نمود .

جديدترين كتاب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منتشر شد. نسخه قابل چاپ