برگزاري جشن بزرگ علوم آزمایشگاهی وبزرگداشت حکیم جرجانی در واحد علوم پزشکی تهران

دکتر مقدم نیا رئیس دانشکده پیراپزشکی واحد علوم پزشکی تهران از برگزاری جشن بزرگ علوم آزمايشگاهي به مناسبت گرامیداشت مقام حکیم سید اسماعیل جرجانی و سفيد پوشان بي ادعا ي اين عرصه با حضور دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهتگی اجتماعی، دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجویی، دکتر یوسف پورخوشبخت قائم مقام معاون آموزشی و جمعی ازمسئولان اجرائي ، معاونان ، اساتید ، کارکنان و خیل عظیمی از دانشجویان در روزهفتم اردیبهشت ماه در محل سالن شهید احمد احدی خبر داد. در این مراسم دکتر میر مسعود فاطمی معاونت فرهنگی اجتماعی واحد پزشکی تهران گفت: بزرگداشت حکیم جرجانی تذکری است برای نو اندیشیدن. وی با اشاره به نیت های پاک، افکار بلند و تلاش های بی وقفه ای که همیشه در پشت صحنه کارهای بالینی نهفته است افزود: همیشه کسانی در به ثمر رسیدن اتفاقات نهایی سهیم هستند و در تیم پزشکی افرادی نقش های زیادی دارند که گاها حضورشان پنهان ولی وجودشان در نتیجه نهایی کار لازم است. وی همچنین تصریح نمود: دانش قوی و اخلاق و تقوی گوهرهایی است که ما را در کار، هدایت و به آن برکت می دهد. گفتني است اين مراسم به همت دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي و اجتماعي واحد علوم پزشکی تهران وبا سخنراني دكتر سيد حسن مقدم نيا رئيس دانشكده پيراپزشكي ، با تجليل از دانشجويان برتر رشته علوم َآزمايشگاهي و به همراه برنامه هاي متنوع فرهنگي در سالن شهيد احمد رضا احدي برگزار شد .

برگزاري جشن بزرگ علوم آزمایشگاهی وبزرگداشت حکیم جرجانی در واحد علوم پزشکی تهران نسخه قابل چاپ