در آستانه سالروز میلاد با سعادت علی ابن ابیطالب (ع) و مقارن با روز پدر مراسم جشنی در محل سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار شد. در ابتدا، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک و تهنیت این روز عزیز گفت: شخصیت علی (ع) مثال زدنی و بی مانند است، مولودی که در کعبه زاده شده و و در خانه عبادت خدا به شهادت رسید حاوی خصوصیات جامع و عظیمی است که در کمتر شخصیتی می توان آن را یافت . وی افزود: حق چیزی است که باید آن را شناخت و دنبال نمود و این فرموده ای از امیر مومنان علی (ع) است و اینگونه است که علی ابن ابیطالب چنان منزلتی پیدا می کند که به گفته پیامبر عظیم الشأن اسلام مولای آدمیان می گردد.
گفتنی است در این مراسم متنوع و شاد که به همت معاونت فرهنگی واحد برگزار شد دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجویی، جمعی از معاونین، روسای دانشکده ها، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

جشن میلاد امام همام علی ابن ابیطالب (ع) در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی برگزار شد. نسخه قابل چاپ