دكتر سيد عباس صفوي معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي با حضور و سخنراني در مراسم افتتاحيه اولين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي چگونگي و اهداف اساسي از برگزاري اين جشنواره را اعلام و سياست هاي كاربردي و آتي حوزه معاونت آموزشي اين واحد دانشگاهي را تشريح نمود :
دبير اولين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي ، تجليل و معرفی برترین های عرصه آموزشي واحد علوم پزشكي تهران را از اهداف ويژه اين همايش برشمارد و در باره اهميت برگزاري اين جشنواره گفت : در دنياي پرشتاب و پيش بيني ناپذير امروز وباتوجه به پيشرفت هاي خيره كننده كه در دهه اخير در زمينه علوم پزشكي در جهان رخ داده است، بهترين راه توسعه براي جوانان كه مي بايد زمام كارها را در آينده در دست بگيرند، آموزش خرد و پرورش خلاقيت ، با استعانت از فرهنگ اسلامي و هويت ايراني است.
وي افزود : امروزه تغييراتي كه در نيازهاي نظام سلامت اتفاق افتاده، نياز به تغيير در امر آموزش پزشكي را ضروري نموده واين امر مسئوليت دانشگاههاي علوم پزشكي بخصوص دانشگاه علوم پزشكي آزاداسلامي تهران را چندين برابر كرده است . بي ترديد برگزاري اين گونه جشنواره ها به واسطه برقراري ارتباطات علمي – آموزشي در ارائه آخرين دستاوردها و ايده پردازي ها در قلمروهاي جديد نقش بسزايي ايفاء مي نمايد .
دكتر صفوي سپس به نقش دانشگاه آزاد اسلامي در ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه اشاره كرد و گفت :
دانشگاه آزاد اسلامي كه قريب نيمي از بار آموزش رشته هاي علوم پزشكي كشور را به عهده دارد ، شايستگی دستيابي به قله هاي رفيع افتخار و موفقيت وجايگاه رفيع خود را در حد شان و منزلت اعضاي هيات علمي و توانمند خود را دارد . معاون آموزشي دانشگاه در تشريح مهمترين فعاليت ها و اقداماتي كه ظرف يكساله گذشته تا كنون مورد توجه و الويت هيات رئيسه دانشگاه قرار گرفته است گفت :
تدوين برنامه راهبردي دانشگاه علوم پزشكي آزاداسلامي واحد تهران طي 5 ساله 93 الي 98 ، كسب مجوز شوراي گسترش دانشگاه آزاد جهت راه اندازي هفت دوره دستياري بيهوشي- جراحي عمومي- اطفال- زنان – روانپزشكي- گوش و حلق و بيني – داخلي كسب مجوز شوراي گسترش دانشگاه آزاد جهت راه اندازي مقاطع 8 رشته كارشناسي ارشد و7 رشته Ph.D در رشته هاي پيشنهادي دانشكده هاي تابعه از مهمترين دستاوردها و موفقيت هاي آموزشي اين دانشگاه طي سال گذشته بوده است .
وي با ابراز اميدواري از همه مسئولين و همكاران پزشك خود خواست با همدلي و همراهي همديگر وبا بكارگيري همه توان واستعداد خود در اين ماموريت خطير دانشگاه خود را همراهي نمايند .
گفتني است نخستين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي كشور و متخصص مغز و اعصاب ، دكترسيد علي ابطحي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر ايرج فاضل متخصص جراحی عمومی و عروق و سرطان و رئیس جامعه جراحان ايران و دكتر مسلم بهادري استاد ممتاز رشته آسیب شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقام اساتيد پيشكسوت علوم پزشكي و جمع كثيري از معاونان ، روساي دانشكده ها ، مديران گروه هاي آموزشي ، دانشجويان ، و نيز كاركنان ادارات آموزشي، روز دوشبه 14 ارديبهشت ماه در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار شد .

در اولين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي عنوان شد : كسب مجوز براي راه اندازي هفت دوره دستياري 8 رشته كارشناسي ارشد و7 رشته Ph.D در دانشگاه علوم پزشكي ازاد اسلامي واحد تهران نسخه قابل چاپ