دانشگاه آزاد اسلامی نماد جمهوري اسلامي ايران در سپردن آموزش عالی به مردم است.

دکتر سیّد محمود طباطبایی در نخستین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گفت: روز استاد و روز معلم روز هدایتگری بشر به سوی روشنایی و بیداری است. وی افزود: اولین معلمان بشری، پیشوایانی هستند که خداوند متعال از ابتدای خلقت آنان را برای هدایت مردم از جهل و نادانی به سوی نور و امید رسالت داده است و اکمل آنان کسی نیست جز رسول الله که که ادامه راه را مولای متقیان و سپس بزرگان دین و صالحین واگذار نموده است. وی در خصوص برگزاری نخستین جشنواره آموزشی در واحد پزشکی تهران تصریح نمود: این جشنواره حاصل تلاش همه معاونین، روسای بیمارستان ها، روسای دانشکده ها، مدیران و همه دست اندرکاران آموزشی در طی یک سال اخیر بوده است که با همراهی و همدلی به بار نشسته است. همه ما مسئولیم و باید با تلاش و مساعی فراوان موانع و مشکلات را از پیش رو برداریم چرا که این دانشگاه با هدف مقدسی تأسیس و با نیتی خیر بنا شده است و با سپردن آن به دست مردم ، نشان از مردمی بودن آن دارد. دانشگاهی که با حمایت مقام معظم رهبری و بنیانگذاری آیت الله هاشمی رفسنجانی برای آموزش فرزندان این مرز و بوم نهادینه شده است، برکتی است که باید آن را پاسداشت و از آن حمایت کرد. وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به دولت ملت همدلی و همزبانی اظهار امیدواری نمود که با تلاش جمعی شاهد رشد کیفی و ارتقاء هرچه بیشتر درخت تنومند دانشگاه آزاد باشیم.
گفتني است نخستين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي كشور و متخصص مغز و اعصاب ، دكترسيد علي ابطحي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر ايرج فاضل متخصص جراحی عمومی و عروق و سرطان و رئیس جامعه جراحان ايران و دكتر مسلم بهادري استاد ممتاز رشته آسیب شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقام اساتيد پيشكسوت علوم پزشكي و جمع كثيري از معاونان ، روساي دانشكده ها ، مديران گروه هاي آموزشي ، دانشجويان ، و نيز كاركنان ادارات آموزشي روز دوشبه 14 ارديبهشت ماه در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار شد .

دانشگاه آزاد اسلامی نماد جمهوري اسلامي ايران در سپردن آموزش عالی به مردم است. نسخه قابل چاپ