دكترسيد علي ابطحي معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با سخنراني در مراسم نخستين جشنواره آموزشی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي كه روز دوشنبه 14 ارديبهشت سال جاري ، همزمان با گراميداشت روز معلم در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي در واحد پزشكي تهران برگزار شد بر اهميت و نقش اساتيد در ايجاد تغيير و ارتقاء كيفيت فرآيندهاي آموزشي و پژوهشي در محيط هاي علمي و اكادميك تمام واحد هاي علوم پزشكي دانشگاه ]آزاد اسلامي تاكيد كرد . دكتر سيد علي ابطحي در ابتداي سخنان خود با اشاره به عزم و اراده جدي كه با درايت و حمايت همه جانبه جناب آقای دکتر میرزاده براي تغييرو تحولات بنیادین در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است گفت : ايشان براي تحقق آرمانهاي دانشگاه از حضور اساتيد بزرگ و نام آوري همچون دکترلاریجانی که از دانشمندان بزرگ کشور و جهان هستند و نيز دكتر سيد محمود طباطبائي چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي كشور و متخصص مغز و اعصاب بهره جسته اند تا شاهد موفقيت و روند تغييرات تحولي اين حوزه رانه تنها در سطح كشور بلكه در سط جهاني شاهد باشيم .
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش ديگري از سخنان خود به رويكرد مثبت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره نمود و گفت : امروزدانشگاه آزاد اسلامي با تكيه بر درآمدهاي غيردولتي و بدون کمک و اعتبارات دولتی در تلاش برای استانداردسازي شاخصهاي آموزشي، پژوهشي و درماني مانند ضریب استاد و دانشجو، تخت بیمارستان ها و دانشجو، ساخت و تجهیز بیمارستان به عنوان يكي از عرصه‌هاي پيشرو در محيط هاي علمي و آموزشي شناخته مي‌شود.
دكتر ابطحي در ادامه سخنان خود با اشاره به نقاط قوت و ضعف و چالش هاي مختلفي كه در حوزه معاونت علوم پزشكي وجود دارد گفت : عليرغم تمام مشكلات و تنگنا هائي كه با آن مواجه هستيم دانشجويان ما در المپياد دانشجوئي موفق به كسب 6 مدال طلا شده اند . و اين مسئله نشان مي دهد كه همه چيز پولي نيست بلكه پايش و نظارت يك سيستم قسمتي از فرآيند مديريت است و در اين راه بايستي از وجود افراد متعهد و دلسوزي كه در اين مسير با همدلي و همزماني گام برمي دارند مدد جست.
وی در پايان سخنان خود بر لزوم تلاش جمعي براي اجرایی شدن برنامه های شورای دانشگاه و برنامه های استراتژیک حوزه علوم پزشکی در سال جاری تأكيد كرد و خاطر نشان ساخت در صحنه رقابت راهي به جز تغيير و افزايش كيفيت نداريم و در اين مسير تكامل، اساتيد مايه افتخار و بستر ساز اين تغيير هستند .

دکتر سید علی ابطحی: تغيير و تحول در دانشگاه آزاد اسلامي يك ضرورت است ،اساتيد مايه افتخار و بستر ساز اين تغيير هستند. نسخه قابل چاپ