گراميداشت روز جهاني ماما در واحد پزشكي تهران برگزار شد.

به مناسبت گراميداشت روز جهاني ماما ، دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طي مراسمي با ارسال تاج گل ضمن تبريك اين روز از عملكرد و موفقيت هاي علمي و پژوهشي مسئولان ارشد دانشكده پرستاري و مامائي ،قدرداني نمود.
دكتر طاهره نصر آبادي رئيس دانشكده پرستاري و مامائي نيز در اين مراسم ضمن ارائه گزارشي از وضعيت فعلي دانشكده پرستاري و مامائي گفت : دانشکده پرستاري و مامايي واحد پزشكي تهران يكي از با سابقه ترين دانشكده هاي اين واحد دانشگاهي است . اين دانشكده در تاريخ 27 خرداد ماه 1364 در مقطع كارشناسي تأسيس شده است و در حال حاضر با 996 دانشجوی پرستاری،494 دانشجوی مامایی و 236دانشجوی کارشناسی ارشد ، قريب به دو هزار دانشجوي شاغل به تحصیل دارد و تمام تلاش و مساعي مسئولان اين دانشكده در جهت رشد علمي ، ارتقاء كيفي و بالا بردن سطح آموزش در اين دانشكده مي باشد.
شايان ذكر است : روز جهاني ماما پنجـم مـاه مـي مصـادف بـا 15 ارديبهشـت، از سـوي سازمـان بهداشت جهاني و كنفدراسيون بين المللي به نام روز جهاني ماما نامگذاري شده است كه اين روز ، فرصت مناسبي است براي جلب توجه هر چه بيشتر مردم و مسؤولان نسبت به جايگاه و اهميت حرفه مامايي در ارتقاي سلامت خانواده و تأمين سلامت جامعه و از آن رهگذر، ساختن بستري مطمئن براي ترسيم آينده‌اي روشن. تاسال2015 میلادی کنفدراسیون جهانی مامایی از شعار "امروز جهـان بیش ازهرزمانی به ماما ها نیاز دارد" استفاده می کند.

گراميداشت روز جهاني ماما در واحد پزشكي تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ