دکتر علوی فاضل گفت: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی طی روزهای سوم تا پنجم خردادماه از طریق سایت مرکز آزمون توزیع می‌شود. وی با اشاره به رقابت 600 هزار داوطلب در آزمون امسال ادامه داد: آزمون کارشناسی ارشد در شش نوبت امتحانی صبح و بعدازظهر پنج شنبه، جمعه و شنبه هفتم الی نهم خردادماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می شود. علوی فاضل ظرفیت پذیرش این آزمون را حدود 180هزار نفر اعلام کرد و درمورد تعداد رشته های آزمون امسال گفت: هنوز رشته ای اضافه نشده اما اگر رشته ای تصویب شود، تا قبل از شهریورماه در دفترچه اعلام می‌کنیم. این امر به مصوبات شورای گسترش بستگی دارد.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه را اعلام کرد. نسخه قابل چاپ