در گراميداشت روز مبعث مطرح شد: شفاي روح لازمه و مكمل شفاي جسم است.

حجت‌الاسلام نقويان سخنران مراسم جشن مبعث رسول گرامي اسلام كه در واحد پزشكي تهران برگزار شد از لزوم توجه به روح انسان و به كمال رساندن آن در كنار تغذيه جسم سخن گفت. وي افزود انسان به معني واقعي كلمه آن از اهميت خاصي برخوردار است و نگاه ويژه او به خلقت و عظمت آفرينش مي تواند وي را در طي مدارج كمال رهنمون سازد. وي با اشاره به اينكه انگيزه هاي فردي قادر است در منش و سخن افراد تأثير بگذارد از همگان خواست تا چونان باراني پاك سخاوت مهربانيشان را به يكسان بر همه عرضه دارند.
گفتني است در اين مراسم كه به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزار گرديد، دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگي دانشگاه ضمن خوشامدگويي بر لزوم تكريم اخلاقي و كوشش براي عزت نفس انساني كه از پيام هاي بعثت رسول الله است تأكيد نمود. در اين مراسم دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه، دكتر علي سلگي مشاور اجرايي، دكتر سلطانعلي فلاح معاونت بهداشت و درمان، دكتر فرهاد ادهمي رئيس دانشكده پزشكي و جمع زيادي از اساتيد، كاركنان و دانشجويان حضور داشتند.

در گراميداشت روز مبعث مطرح شد: شفاي روح لازمه و مكمل شفاي جسم است. نسخه قابل چاپ