به مناسبت 27 ارديبهشت گراميداشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي و مقارن با مبعث حضرت محمد (ص ) ، پيام آور عدالت و كرامت انساني ، نخستین کارگاه آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی های شهر تهران، با حضور ایمان قربانی مشاور فرماندار و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های شهر تهران وبا سخنراني دکترسیدغلامرضا کاظمی دینان رییس انجمن روابط عمومی ایران ، در مجتمع آموزشی پیامبراعظم(ص)دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی برای كليه مدیران و کارشناسان روابط عمومی های کلانشهر تهران در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 22 و 23 اردیبهشت ماه سال جاري برگزار شد . مدير روابط عمومي واحد علوم پزشكي تهران با شركت در نخستین کارگاه آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی های شهر تهران گفت : اين گردهمائي بزرگ و نشست صميمانه ، محلي براي گفتگو ، بارش افكار و تضارب انديشه براي مديران و كارشناسان روابط عمومي سازمانهاي دولتي و نهاد هاي خصوصي كلانشهر تهران بود كه در واقع مصداق بارز و تحقق عيني شعار همدلی و هم زبانی دولت و ملت است . وي افزود : نخستین کارگاه آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی های شهر تهران با هدف تقویت بنیه خدمت رسانی روابط عمومی ها، ارتقا و کارآمدی روابط عمومی ها و تبیین آخرین یافته های علوم ارتباطات برای دست اندرکاران این حوزه و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و با همكاري و مشاركت ساير واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي از جمله علوم پزشكي ، تهران جنوب ، تهران شمال و علوم داروئي برگزار شد و بيش از يكصد و پنجاه نفر از مديران روابط عمومي سازمانها و بخش هاي دولتي و خصوصي از مباحث علمي و تخصصي اساتيد صاحبنظر رشته علوم ارتباطات از آن بهره جستند . دکترسیدغلامرضا کاظمی دینان رئیس انجمن روابط عمومی‌ ایران درنخستین دوره آموزشی ویژه مدیران وکارشناسان روابط عمومی های شهرتهران با تاکید بر اینکه روابط عمومی ترکیبی از هنر، علم و فن است خاطرنشان کرد: شفافيت، خلاقيت وعشق ازمهمترين ويژگيهاي يك مدير روابط عمومي موفق است . وقتي كه عاشق باشي هيچ مشكلي نمي تواند سد راه باشد . وی گفت: ما باید به خود ببالیم که تلطیف کننده ی رابطه ها هستیم . رئيس انجمن روابط عمومي ايران حرفه روابط عمومی را يك حرفه مقدس ناميد و گفت : خداوند بزرگ اولين ارتباط گر با بندگان خود و تمامي ابناء بشر است . وي افزود : پيامبران نيز كه نقش اگاهي بخشي بشريت را بعهده داشته اند در حقيقت مبشرين حرفه روابط عمومي بوده اند و همينطور ائمه معصوم كه با همت والا در رفع مشكلات مردم تلاش كرده اند تا بصورت پل ارتباطي بين خدا و بندگانش قرار گيرند . وي تصريح نمود : روابط عمومی آیینه ی تمام نمای یک سازمان است خاطرنشان کرد: ما روابط عمومی ها ماکت یک سازمان و پل ارتباطی مردم و سازمان هستیم . کاظمی دینان نقش روابط عمومی هر سازمان را در موقعیت ها ی مختلف به صورت اجمالی بیان داشت و گفت: آینده نگری ، بحران ستیزی ، اعتماد سازی ، شفاف سازی ، تواضع، وفاداری به سازمان ،حمایت گری ،خستگی ناپذیری، عدالت محوری، استقلال و مهمتر از همه، عشق به هنر روابط عمومی از ویژگی های یک روابط عمومی است .
شايان ذكر است : دکتربرادران رییس مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با تاکید بر ضرورت استمرار برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی خاطرنشان کرد: تحقیق و آموزش دو بال یک پرواز هستند و آموزش در همه مراحل زندگی ضروریست. وي تصريح نمود : امروزه با توجه به رشد سریع اطلاع رسانی و تغییر و تحول علم رسانه و روابط عمومی در دنیا، بحث آموزش و افزایش سطح آگاهی يك ضرورت است .
گفتني است : کارگاه آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های شهر تهران در دو روز از 22 لغایت 23 اردیبهشت جاری مقارن با هفته روابط عمومی به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی و باحضور جمع كثيري از اساتيد و مديران و دست اندركاران اجرائي روابط عمومي ، در مجتمع آموزشی پیامبراعظم(ص)دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی برگزار شد .

به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومي مطرح شد:شفافيت، خلاقيت وعشق ازمهمترين ويژگيهاي يك مدير روابط عمومي موفق است . نسخه قابل چاپ