سامانه پیام رسان هیات دانشجوئی محبان الرضا (علیه السلام) راه اندازی گردید .

جواد جاوید مسئول هیات محبان الرضا (علیه السلام) طی گفتگوئی اعلام نمود از اوایل خرداد ماه سال جاری کلیه خدمات واطلاع رسانی ها ی این هیات بصورت سامانه پیام کوتاه (sms )اجرا می گردد.

وی گفت : این تصمیم به منظور اطلاع رسانی بهتر ،سریع تر وجامع تر در نظر گرفته شده وکلیه دانشجویان واساتید وکارکنان دانشگاهها می توانند از این سامانه بهره مند گردند .

از مهمترین فعالیت های این هیات برگزاری ختم قرآن بصورت دسته جمعی می باشد که در مناسبت های مختلف در طول سال برگزار می گردد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به شماره های زیر پیامک ارسال نمایند . لازم به ذکر است برای ارسال پیام نوشتن کلمه QOARN در ا بتدای متن مورد نظر ضروری است .

شماره: 1000118118 مخصوص همراه اول

شماره : 30007518 مخصوص ایرانسل وتالیا

سامانه پیام رسان هیات دانشجوئی محبان الرضا (علیه السلام) راه اندازی گردید . نسخه قابل چاپ