ليلا صالحي زاهد،عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران جديدترين کتاب خود را با عنوان "راهنماي كاربردي لاپاراسكوپي و ليزر" منتشر نمود .
ليلا صالحي زاهد ازمترجمين اين كتاب و عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در باره محتوي اين كتاب اظهار نمود : این کتاب حاصل ترجمه بخشهایی از دو کتاب مرجع الکساندر و ابزارهای جراحی است. وي افزود در حال حاضر کتاب الکساندر توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران و گروه اتاق عمل دانشكده پيراپزشكي در حال ترجمه می باشد و اولین سری ترجمه آن روانه بازار كتاب شده است. اين عضو هيئت علمي در خصوص محتواي كتاب اظهار داشت: اين كتاب به معرفی عرصه های مختلف جراحی از جمله جراحی لاپاراسکوپی ، کرایو سرجری ، جراحی روباتیک ، ابزارهای رایج جراحی های لاپاراسکوپی و ارولوژی و همچنين انرژیهای مختلف مورد استفاده حین جراحی از جمله لیزر ، میکروویو ، تجهیزات پیشرفته جدید نظیر کوتر آرگون یا منعقد کننده پلاسما ، ابزارهای اولتراسونیک جراحی و سیستم مانیتورینگ پاسخ بافتی می پردازد . مخاطبان اصلی این کتاب دانشجویان رشته اتاق عمل می باشند و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی و کارکنان مراکز درمانی و جراحی و رزیدنت های جراحی نیز می توانند از مطالب این کتاب منتفع شوند . وي تصريح كرد: با توجه به اینکه این کتاب اکثر سر فصلهای تعیین شده از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را دارا می باشد، می تواند جهت تدریس واحدهاي درسی از جمله آشنایی با وسایل و تجهیزات پیشرفته اتاق عمل براي دانشجویان کارشناسی ناپیوسته اتاق عمل مورد استفاده قرار گیرد و همچنين در آموزش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل مورد استفاده قرار گيرد. گفتني است کتاب راهنمای کاربردی لاپاراسکوپی و لیزر توسط لیلا صالحی زاهد به همراه دكتر مژده ملتی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران ترجمه و به چاپ رسیده است.
با توجه به جامع بودن و جدید بودن مطالب این کتاب ، امیدواریم این کتاب بتواند نظر اساتید ، دانشجویان عزیز و کلیه پرسنل را جلب نماید .

اولین کتاب مرجع تخصصی در زمینه لاپاراسکوپی و لیزر توسط عضو هیئت علمی دانشكده پيراپزشكي منتشر شد. نسخه قابل چاپ