اولین دوره کارگاه های تربیت دانشجویان پژوهشگر توسط کمیته تحقیقات دانشجویی در واحد پزشکی تهران با کمک اساتید مربوطه و در 5 جلسه 6 ساعته برگزار گردید.
دکتر علي سلگی در مراسم آغازین کارگاه كه در چهارم اردیبهشت 94 با حضور دکتر طباطبایی ریاست دانشگاه برگزار شد ،ضمن شرح محتوای دوره گفت: در کنار آموزش هاي مقدماتی ورود به عرصه پژوهش در این سری از کارگاه ها، از اهداف اصلی تربیت مدرس براي دوره های پژوهشی است.
در ادامه دکترسيد محمود طباطبايي رئيس واحد پزشكي تهران ضمن با تأكيد براهمیت تحقیق و پژوهش از فعالیت های تیم جدید کمیته تحقیقات دانشجویی ابراز خرسندی نمود. همچنين رئيس دانشگاه قول همكاري هاي مساعد در ایجاد بسترهای لازم جهت پیشبرد اهداف کمیته تحقيقات دانشجويي از جمله برگزاری کارگاه های آموزشی و امکانات مورد نیاز آن رااعلام نمود. وي همچنین به دانشجویان توصیه کرد که فعالیت های خود در زمینه آموزش و پژوهش گسترش داده و به تربیت پژوهشگر و به ویژه آموزش هاي لازم در اين خصوص بپردازند.
گفتني است از جمله موارد آموزشي اين دوره مي توان به : آشنایی با اصول روش تحقیق در علوم پزشکی، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی اشاره نمود. لازم به ذکر است کارگاه ها با حضور دانشجویان علاقمند برگزار گردید.
در پايان كارگاه ها، اعضا كميته تحقيقات دانشجويي از حمايت هاي دكتر سيد محمودطباطبايي رئيس دانشگاه،دكتر علي سلگي مشاور اجرايي رياست، دكتر حسن افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري و همچنين دكتر شهرزاد خاكپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی قدرداني نموند.

كميته تحقيقات دانشجويي از برگزاري اولين دوره كارگاه هاي تربيت دانشجويان پژوهشگر خبر داد. نسخه قابل چاپ