در متن این پیام آمده است:
بسمه تعالی
روز ارتباطات و روابط عمومی را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران زحمتکش و دلسوز در دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم.
جامعه امروز، جامعه ای در هم تنیده از اطلاعات و ارتباطات است که ابعاد مختلف زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده و انسان امروز از هر سو تحت تاثیر تبلیغات و اطلاعات گوناگونی است که به او می رسد. پالایش این اطلاعات، رساندن صحیح، صادقانه و بموقع اخبار و برقراری ارتباط صحیح با مخاطب در این روزگار وظیفه ای خطیر و سنگین است.
همین امر باعث شده روابط عمومی ها علاوه بر پوشش دادن رویدادها و اطلاع رسانی صحیح سازمانی، نسبت به دیدبانی، شفاف سازی و روان سازی ارتباطات درون و بیرون دستگاه مربوطه مسئولیت و وظیفه پیدا کنند که مسلماً بکارگیری ابزارهای نوین ارتباطی در جهت برقراری ارتباط پویاتر با مخاطبان، مسیر تحول و توسعه روابط عمومی ها را هموارتر می کند.
همکاران روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی در سازمان مرکزی، واحدها و مراکز دانشگاهی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و یکی از دستاوردهای ارزشمند پس از انقلاب اسلامی، با وجود همه ناملایمات رسانه ای و تنگ نظری ها، باید بیش از پیش شفافیت، آگاهی بخشی و پرهیز از سیاسی کاری را سرلوحه اقدامات خود در امر اطلاع رسانی و ارتباط با جامعه هدف خود یعنی استادان، دانشجویان و کارکنان عزیز قرار دهند که در این مسیر باید بیش از پیش نسبت به مطلع کردن افکارعمومی از تحولات، موفقیت ها و فرآیندهای اثربخش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علمی، پژوهشی و فناوری کشور تلاش مستمر داشته باشند.
این روز را بار دیگر به همکاران روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم و امیدوارم در پناه خداوند منان در انجام رسالت و وظایف محوله موفق و موید باشند.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، طی پیامی، 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت. نسخه قابل چاپ