به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، طی مراسمی (28 اردیبهشت ماه 1394) با حضور معاون و مسئولان علوم پزشکی و کارکنان مرکز توسعه آموزش از زحمات و خدمات ارزنده دکتر جبرائیل نسل سراجی قدردانی و دکتر فرهاد ادهمی مقدم به عنوان رئیس این مرکز معرفی شد. شایان ذکر است دکتر جبرائیل نسل سراجی به مدت 19 ماه به دعوت قائم مقام رئیس دانشگاه در علوم پزشکی به عنوان رئیس مرکز توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با این دانشگاه همکاری داشته و علاوه بر پیگیری و رفع مشکلات دانشجویان و توسعه رشته های علوم پزشکی در مقاطع و واحدهای مختلف خدمات ارزنده ای از جمله ارزیابی های درونی و بیرونی واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در حیطه آموزش را برای نخستین بار اجرا و به صورت مدون با کمک همکاران این حوزه تهیه کرد. دکتر فرهاد ادهمی مقدم که طی حکمی از سوی دکتر ابطحی، معاونت علوم پزشکی به این سمت منصوب شده اند نیز تا کنون فعالیت های قابل توجهی در حوزه پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام داده اند. وی در کارنامه خود ریاست دانشکده پزشکی و معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران را دارا می باشد.

مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد . نسخه قابل چاپ