به مناسبت روز جهانی ارتباطات و آغاز هفته روابط عمومی، مراسم گرامیداشت این روز و هفته ، مقارن با اولین روز ماه شعبان ، با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي ، معاونين و اعضاء هيات رئيسه روز چهارشنبه 30 ارديبهشت در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد.
در ابتداي این مراسم دكتر علي سلگي مشاور اجرائي ومدیر كل حوزه رياست با تاكيد بر اهميت و جايگاه روابط عمومی در دانشگاه ها گفت : جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است. وي افزود: دستیابی به روابط عمومی آرمانی نیازمند تلاش، کارگروهی و همدلی و همزبانی تمامی همکاران این حوزه است.
دكتر سلگي تصريح نمود : خوشبختانه طي يك سال گذشته روابط عمومی اين واحد دانشگاهي جایگاه ویژه خود را یافته و تبدیل به مشاوری امین برای مدیریت کلان دانشگاه و بازوی قدرتمند در اجرای امور شده است.
دكتر حيدريان مقدم معاون مالي و اداري دانشگاه علوم پزشكي واحد تهران، نيز با قدردانی از تلاش کارکنان و مسئولان روابط عمومی اظهار داشت: روابط عمومی حافظ منافع دستگاه مربوطه و مردمی است که با آن سر و کار دارند وکلید موفقیت روابط عمومی ، تلاش برای شکل دهی به اين پیوند دوسویه بین مخاطبان و سازمان است تا از اين طريق بتواند يك مجموعه هماهنگ را به اهداف خود برساند .
دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز با جمعبندي مطالب مطرح شده توسط معاونين عضو هيات رئيسه ، تقارن گراميداشت هفته روابط عمومي را با اولين روز ماه شعبان به فال نيك گرفت و تصريح نمود : شايد بتوان حكمت تلاقي اين ايام را تحقق شعارسال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «دولت و ملّت، همدلی و هم ‌زبانی ، تفسير نمود ، زيرا براي پيشبرد كارها در تمام سازمانها نياز به همدلي داريم و اگر اين نكته مهم در سازمانها محقق شود ، در حقيقت رمز موفقيت و راهگشاي همه مشكلات اداري در سازمانهاست دكتر طباطبائي سپس با تبریک به تمامی کارگزاران این حوزه ویژگی های یک روابط عمومی حرفه ای را بر شمرد و اظهار داشت: هرچند به دليل ديدگاه هاي مديريتي متفاوت و امكانات و تجهيزات محدود اين دانشگاه ، تا رسيدن به روابط عمومي ايده آل و شايسته اي كه مبين شأن و جايگاه واحد علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي باشد فاصله داريم ولي بحمدالله همکاران این حوزه بسيار توانمند و مجهز به علم روز هستند و توانسته اند با كمترين تجهيزات فعاليت هاي گسترده اي را در عرصه هاي دروني و بيروني دانشگاه و در بخش ارتباطات رسانه اي ، ساماندهي كنند .
گفتني است در پايان اين مراسم از عملكرد و فعاليت هاي تخصصي دكتر سايه بيگدلي مدير روابط عمومي ، مهندس هاله انوشه كارشناس ارشد و مسئول سايت اطلاع رساني دانشگاه و سميه سادات نجفي گرافيست و كارشناس سمعي و بصري با اهداي لوح تقدير ، گل و كارت هديه آئين تقدير و تجليل بعمل آمد .

گراميداشت روز روابط عمومي در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد . نسخه قابل چاپ