مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و رونمایی از سامانه های آزاد اکسپو و ساها، وارد سالن برگزار مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه شد.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت الله هاشمی رفسنجانی به همراه دکتر میرزاده، معاونان، مدیران، روسای واحدها و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی وارد سالن شهیدمطهری، محل برگزاری سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی شد.
طبق برنامه پیش بینی شده، دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری و رییس جشنواره، دکتر میرزاده رئیس دانشگاه و آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، از سخنرانان این مراسم خواهند بود.
شایان ذکر است اهدای جایزه امام خمینی (ره) به برگزیدگان جشنواره و لوح یابود به جانبازان سرافراز و همچنین اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره ورزشی توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی از برنامه های مراسم امروز است.

مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. نسخه قابل چاپ