مراسم سی وسومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و جشنواره فرهیختگان صبح امروز در سالن شهیدمطهری سازمان مرکزی برگزار شد و در پایان نشان ویژه پژوهشی امام خمینی (ره) توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی و در حضور دکتر میرزاده و دکتر جاسبی، به سه تن از برگزیدگان این جشنواره اعطا شد. به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشان طلای جایزه پژوهشی امام خمینی (ره) به دکتر فاطمه فراش بامحرم (دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد)، نشان نقره به دکتر رضا فرضی پور صائن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج) و نشان برنز به دکتر فرهاد حسین زاده لطفی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات) اعطا شد. گفتنی است این دومین دوره جایزه پژوهشی امام خمینی (ره) است که به پژوهشگران برتر تعلق می گیرد.

جایزه ویژه پژوهشی امام خمینی (ره) به سه پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی اعطا شد. نسخه قابل چاپ