معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و زمان دریافت کارت شرکت در این آزمون خبر داد. دکتر علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه مورخ 7، 8 و 9 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: داوطلبان می توانند از ساعت 11:00 صبح روز یکشنبه با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.azmoon.orgو وارد کردن اطلاعات ثبت نام، برگه ورود به جلسه خود را دریافت کنند.
علوی فاضل تأکید کرد: چنانچه داوطلبان در برگه ورود به جلسه مغایرتی از لحاظ مشخصات فردی، عکس، سهمیه، زبان و غیره ملاحظه کردند، باید به باجه های رفع نقص که در حوزه های برگزاری وجود دارد، مراجعه کنند.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان رفع نقص برگه های ورود به جلسه گفت: زمان رفع نقص برگه های ورود به جلسه روزهای دوشنبه 94/3/4، سه شنبه 94/3/5 و چهارشنبه 94/3/6 از صبح ساعت 9:00 الی 13:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 الی 18:00 است.
وی در پایان افزود: داوطلبان مـی تـواننـد جهت دریافت جزییات اطلاعات برگه ورود به جلسه به سـایت www.pubr-azmoon.com مراجعه و نسبت به دانلود این اطلاعیه اقدام کنند. معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از امکان دریافت شماره پرونده و کد پیگیری داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد از طریق تلفن گویا خبر داد. وي گفت: آن دسته از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد که شماره پرونده و کد پیگیری خود را در اختیار ندارند، می توانند از طریق تلفن گویا به شماره 4743 و انتخاب کلید شماره پنج اطلاعات را دریافت و سپس با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به دریافت برگه ورود به جلسه خود اقدام کنند.

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه-امکان دریافت شماره پرونده و کد پیگیری داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد از طریق تلفن گویا نسخه قابل چاپ