نامه قدردانی دکتر میرزاده به رئیس جمهور

در پی حضور دکتر حسن روحانی رئیس جمهور محبوب کشور در دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت همه جانبه ایشان از فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی صورت گرفته در این دانشگاه، دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نامه ای خطاب به ایشان، از نگاه ویژه رئیس جمهور به دانش، دانشمندان و استقلال و آزادی دانشگاه تقدیر به عمل آورد.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن این نامه به شرح زیر است:متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر حسن روحانی
رئیس محترم جمهوری و ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی
با سلام و تحیت
تدبیر دولت امیدآفرین، بی گمان با یاری خداوند دانا، پشتیبانی مقام معظم رهبری، پایداری مردم شریف و تلاش عالمانه، حکیمانه و شرافتمندانه آن مقام گرامی دستاوردهایی داشته است که در سایه آن، از یک سو دانشمندان و پژوهشگران را انگیزه ای نو فراهم آورده و از سویی دیگر نقش بی همتایی دانش را بیش از پیش در ارکان جامعه به جایگاهی شایسته نزدیک ساخته است. پس از استمرار دولت جنابعالی که دولت همراه با مردم است، دانشمندان ایرانی در راه دستیابی به هدف های والای جمهوری اسلامی ایران خود را موثرتر یافته اند.
پرورش دانش آموختگان بی شمار در دانشگاه های کشور، به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی، سطح دانش و بینش عمومی را در جامعه بیش از پیش افزوده است. از این رو، رویکردهای دانش بنیان دولت تدبیر و امید و تأکید بر نقش اساسی اساتید و دانشگاهیان در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی رونق و سامانی تازه گرفته است.
جنابعالی با اعتقاد به اینکه دانایی رمز قدرت و پیشرفت جامعه است، همواره به نقش بی بدیل دانشگاه در افزایش آگاهی های اجتماعی تأکید داشته اید و از استقلال تصمیم گیری و اندیشه ورزی و آزاداندیشی در دانشگاه ها مجدانه حمایت و از فشارهای فراقانونی سازمان یافته مداوم که مخل مسئولیت های ملی و اجتماعی دانشگاهیان و موجب یأس و ناامیدی آنان است، انتقاد فرموده اید.
بیانات و رهنمودهای پربار جنابعالی درباره نقش موثر دانشگاه در توسعه کشور امید را در دل همه اساتید و دانشگاهیان کشور زنده کرد و همه از حسن اعتمادتان به دانشگاه و دانشگاهیان مشعوف شدند.
دانشگاه آزاد اسلامی به ابتکار و نقش بی بدیل حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی تأسیس شد. سخنان جنابعالی در تبیین عملکرد این شخصیت بزرگ قبل و بعد از انقلاب اسلامی نشانه قدرشناسی نماینده بزرگ مردم از این شخصیت مظلوم و تأثیرگذار است.
از طرف دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با بزرگداشت نگاه ویژه جنابعالی به دانش و دانشمندان و استقلال و آزادی دانشگاه، سپاس خود را برای بازدید از این دانشگاه به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی که همواره برای کشور افتخار آفریده است، تقدیم می دارد و امید دارد با پشتیبانی دولت گرامی، نقشی بیش از پیش در پیشبرد هدف های بلند علمی و فرهنگی ایفا نماید. بی گمان، این بازدید و پیگیری رهنمودهای حضرتعالی، دستاوردهایی خواهد داشت که از پیوند استوار میان دانشمندان و دولتمردان پدید می آیند. باشد که این پیوند، پیوسته پایدار و پربار باشد.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی