ارتقاء مرتبه علمي 8 عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي با حضور در جلسه هيات رئيسه و در جمع معاونان و مشاوران خود ارتقاء مرتبه علمي 8 عضو هيات علمي : سركار خانم دكتر سيمين فاضلي پور (ph.D) آناتومي ، دكتر حامد شفارودي (ph.D) فارماكولوژي ، دكتر فاطمه موسوي متخصص پزشكي اجتماعي ، دكتر فريبا فرجي (ph.D) بيوشيمي باليني ، دكتر زهرا ناديا شريفي (ph.D) آناتومي ، دكتر روح اله محمود خاني (ph.D) محيط زيست – آب و فاضلاب ، دكتر حورا جلالي تهراني (ph.D) زيست جانوري – تكويني ، دكتر حميد رضا چگيني (ph.D) آناتومي و همچنين تقدير از محمد فشاركي دکترای تخصصی آمار بدليل تاليف كتب متعدد در زمينه روش تحقيق در علوم پزشكي و خانم مژده ملتي كارشناس ارشد زبان انگليسي بدليل ترجمه كتاب سودمند « راهنماي كاربردي لاپاراسكوپي و ليزر » با اهداء لوح تقدير و هدايايي معنوي ، تبريك گفت .
دكتر طباطبائي سپس در مقام استاد جراحی مغز و اعصاب و بعنوان چهره شاخص و ماندگار عرصه علوم پزشكي با بیان اینکه کار معلم، تولید اندیشه و فکر است، افزود: زندگي معلمي به واقع زندگي شيريني است و اين حلاوت در آموزش حرفه مقدس پزشكي كه با حيات و جان آدميان سرو كار دارد دو چندان مي شود و شما اساتيد توانمند دانشگاه آزاد اسلامي بايد بر خود بباليد كه در مسير آموزش دانشجويان اين دانشگاه عليرغم شرايط و امكانات محدود ، خالصانه و در راه وصال حق ، در عرصه آموزش و پژوهش گام برداشته ايد واينرا بدانيد دانشگاه معبد مقدسي است كه آموزش در اين مكان مقدس جزء بزرگترين عبادات است .
وي در بخشي از سخنان خود در باره اهميت تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي گفت : اين موضوع كه رهبر معظم انقلاب جزو بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی بوده ، افتخار بزرگی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه محسوب مي شود . وي از همه اساتيد حاضر و غايب در جلسه در خواست نمود با توجه به نام گذاری سال جاری به عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی از تمام اساتيد سختكوش دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران در خواست نمود همچنان در عرصه آموزش مباحث نظري ، باليني و درمان پيشرو و كوشا باشند .
دكتر سيد عباس صفوي نائيني معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نيز با تقدير از زحمات و تلاش هاي علمي اساتيد عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي كه با تلاشي مضاعف و با امكانات محدود تر از دانشگاه هاي دولتي و با عزم و اراده اي قابل تحسين كمر همت به خدمت و آموزش دانشجويان رشته هاي مختلف گروه علوم پزشكي بعنوان نماد و سمبل جوانان شايسته اين مرز و بوم، بسته اند گفت : امروزه حاصل جهاد و كوشش علمي اساتيد حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي موجب شده است 40 درصد از بار آموزش عالی کشور بر دوش این دانشگاه ٍمردم نهاد قرار گيرد و اينك همزمان با دهه چهارم تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي انتظار مي رود با تداوم تلاش علمي اساتيد ، شاهد جهش و شتابي فزاينده در ارتقاء سطح كيفي و تحول بنيادين درامر آموزش دانشجويان گروه علوم پزشكي باشيم .
وي سپس اسامي ده نفراز اساتيد عضو هيات علمي اين دانشگاه را كه 8 نفر از آنان در طول سال جاري موفق به ارتقاء مرتبه علمي خود به استادياري و بالاتر شده و همچنين2 نفر از ديگراساتيدي كه اقدام به تاليف و انتشار كتاب در رشته هاي تخصصي خود نموده اند را ، بشرح موارد زير اعلام نمود : دكتر سيمين فاضلي پور (ph.D) آناتومي ، ارتقاء از دانشياري به استادي ، دكتر حامد شفارودي (ph.D)فارماكولوژي ارتقاء از استادياري به دانشياري ، دكتر فاطمه موسوي متخصص پزشكي اجتماعي ارتقاء از استادياري به دانشياري ، و همچنين دكتر زهرا ناديا شريفي (ph.D) آناتومي ، دكتر روح اله محمود خاني (ph.D) محيط زيست – آب و فاضلاب ، دكتر حورا جلالي تهراني (ph.D) زيست جانوري – تكويني ، دكتر حميد رضا چگيني (ph.D) آناتومي ، دكتر فريبا فرجي (ph.D) بيوشيمي باليني ، دكتر محمد فشاركي و خانم مژده ملتي نيز بعلت انتشار دو كتاب مورد تشويق و تقدير قرار گرفتند .
گفتني است اين جلسه روز يكشنبه 17 خرداد ماه سال جاري با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، دکتر حسین ملک افضلی مشاور عالی رئیس واحد در مسائل تحقیقاتی و بهداشتی دكتر سيد عباس صفوي نائيني معاون آموزشي ، دكتر حسن افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ، دكتر ميرمسعود فاطمي معاون فرهنگي و اجتماعي ، دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي ، دكتر سلطانعلي فلاح معاون درمان ، دكتر محمد حيديان مقدم معاون مالي – اداري و دكتر علي سلگي مشاور اجرائي در دفتر رياست دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تشكيل شد .

ارتقاء مرتبه علمي 8 عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نسخه قابل چاپ