کارگاه آموزش عملی پانسمان و بخیه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید.

کارگاه عملي پانسمان و بخيه توسط دو تن از کارشناسان مامایی: هانیه گلچهرگان و پگاه میرزاپور با نظارت خانم اکرم پیمان معاونت پژوهشی دانشکده پرستاری- مامایی واحد و با حضور دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی ، در روز سه شنبه مورخ 12/3/94 از ساعت 15 الی 18 در محل سابق اسکیل لب در واحد پزشکی تهران برگزار گردید.
در اين کارگاه كه در دو قسمت تئوری وعملی برگزار شد، بخش اول نحوه برخورد با زخم، اصول پانسمان گیری و اصول بخیه زدن و انواع آن مورد آموزش قرار گرفت و در بخش دوم دانشجویان شرکت کننده، با استفاده از ست بخیه که در اختيار آنها قرار داده شد، به فراگيري مباحث آموخته شده به صورت آموزش عملی بر روی بافت طبیعی پرداختند.
لازم به ذکر است کمیته تحقيقات دانشجویی درنظر دارد با توجه به استقبال چشمگیر دانشجویان واحد، از این پس در کنار برگزاری دوره های پژوهشی، کارگاه هایی با رویکرد افزایش مهارت دانشجویان علوم پزشکی برگزار نماید.
دکتر شهرزاد خاکپور اظهار داشت: در برگزاری کارگاه "پانسمان و بخیه" که بسیار مورد توجه و استقبال دانشجویان قرار گرفت از همکاری دکتر شادی حاج رسولی ها عضو هیئت علمی واحد، سیدمحمدجواد میرلوحی دبیر کمیته تحقیقات، محمدجواد حسین پور، یزدان شفی خانی، علیرضا قنبری، حمید زعفرانی، علی زارع از اعضای فعال کمیته تحقیقات و سایر دانشجویان رشته پزشکی که در برگزاری این کارگاه تلاش نمودند قدردانی می شود.

کارگاه آموزش عملی پانسمان و بخیه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. نسخه قابل چاپ