به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر مجتبی علوی فاضل را به سمت رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
میرزاده در حکم خود خطاب به علوی فاضل آورده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جناب‌عالی به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می‌شوید. وی ابراز امیدواری کرده است که نامبرده با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانتداری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشد.

با حکم دکتر میرزاده رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد نسخه قابل چاپ