انتخابات كميته دانشجوئي آموزشي در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي برگزار شد .

زهرا سلطاني چرني ، مازيار ظهير ، سهيل شيخ الاسلامي ، شروين افتخاري و علي ساعي فر و مانا فرحناك رودسري ، با اكثريت آراء در انتخابات كميته دانشجوئي آموزشي كه در روز يكشنبه 24 خرداد در حوزه معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي برگزار شد بعنوان نمايندگان رشته هاي تحصيلي خود برگزيده شدند .
دكتر علي سلگي مشاور اجرائي رئيس دانشگاه و مدير كل حوزه رياست با حضور در جلسه انتخابات نمايندگان اين كميته ضمن تشريح تاريخچه شكل گيري ، اهداف و ضرورت تشكيل اين كميته بر تغييرات گسترده نظام آموزش در عصر اينترنت و فضاي مجازي بر مشاركت و همكاري دانشجويان بعنوان بازوهاي اجرائي و ذينفعان اصلي دانشگاه در جهت ارتقاء و اعتلاي هرچه بيشتر روند آموزش تاكيد نمود . وي با تعيين شرح وظايف نمايندگان كميته آموزشي دانشجويي ، از دانشجويان حاضر در جلسه درخواست نمود در راستاي اصلاح و بهبود فرايندهاي آموزشي مورد نياز دانشجويان با همكاري و مشاركت مسئولانه ، نسبت به انتخاب اصلح نمايندگان خود شركت نمايند .
دكتر يوسف پور خوشبخت قائم مقام معاون آموزشي دانشگاه نيز با تاكيد بر نقش موثر دانشجويان در پيشبرد برنامه هاي استراتژيك دانشگاه و در قالب تشكيلات منسجم و قانونمند از دانشجويان فعال اين كميته بعنوان مشاوران دلسوز ، پل ارتباطي و حلقه واسط براي پاسخگوئي به نياز دوسويه دانشجو و مسئولان دانشگاه ياد كرد .
دكتر امير عباس لشگري مدير كل آموزش واحد پزشكي تهران با اشاره به اينكه اكثر مشكلات آموزشي دانشجويان به دليل عدم اگاهي است تصريح نمود : آشنائي با قوانين و مقررات و همچنين دستور العمل هاي آموزشي دانشگاه موجب مي شود كه از بروز بسياري مشكلات ساده و در عين حال دست و پا گير دانشجويان با مديران و مسئولان ارشد جلوگيري شود . وي افزود : معمولاٌزمان و بخش عمده اي از وقت شوراهاي آموزشي صرف حل و فصل مشكلات آموزشي دانشجوئي مي شود در حاليكه كه با توانمند سازي دانشجويان عضو اين كميته و در نتيجه كاهش حجم مراجعاتي كه اصولاٌ ضروري نيست ، مي توان فرصت و وقت بيشتري براي شناسائي ، رسيدگي و تقويت دانشجويان نمونه و برتر گذاشت .
دكتر مهسا هاديپور مدير مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ( EDC ) نيز ماموريت و هدف اصلي اين مرکز را هدایت دانشجویان و ارتقاي سطح آموزشي دانشگاه برشمرد. هاديپور افزود : آموزش بهتر منجر به ايجاد نيروي كار مؤثر و مورد نياز و در نتیجه ارتقاي سطح سلامت جامعه مي شود وتشکیل این کمیته باحضور دانشجویان منتخب دانشکده های تابعه دانشگاه گامی مهم درراستای ارتقای علمی ، فناوری ودرنهایت ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی است .
خانم سپیده نصرالله مسئول كميته آموزشي دانشجوئي نيز طي گفتگوئي اظهار نمود : اين کمیته مجموعه ای از اعضای فعال دانشجویی دانشکده ها ی مختلف دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي است که به عنوان نهاد تصمیم گیرنده در جهت بررسی راهکارها برای ارتقا بیشتر دانشگاه گام بر می دارند. وي افزود : اين كانون در خرداد ماه سال 1393 به تاييد رياست محترم واحد پزشكي تهران رسيده است و اميدواريم در سال جديد با مشاركت و همكاري اعضاء و منتخبين جديد شاهد حركت و رشد و توسعه كمي و كيفي مطلوب آن باشيم
در پايان اين نشست دكتر سلگي با ابراز اميدواري از تشكيل اين جلسه گفت : در جلسه آينده كه قطعاٌ با حضور رياست دانشگاه ومعاون محترم آموزشي تشكيل مي گردد از خدمات و فعاليت هاي ارزشمند اعضای پیشین كميته و همينطور اعضای فعال جدید تقدیر به عمل خواهد آمد . گفتني است : در پايان اين مراسم انتخابات رسمی اعضای شورای مرکزی کمیته انجام شد و اعضای منتخبين کمیته دانشجویی آموزشی به شرح اسامي دانشجويان زير مشخص گرديد .
زهرا سلطانی چرنی- نماینده دانشجویان پرستاری و مامایی کمیته دانشجویی آموزشی
علی ساعی فر-نماینده دانشجویان رشته پزشکی مقطع کارورزی کمیته دانشجویی آموزشی
شروین افتخاری-نماینده دانشجویان رشته پزشکی مقطع کارآموزی کمیته دانشجویی آموزشی
سهیل شیخ الاسلامی- نماینده دانشجویان پزشکی مقطع فیزیوپاتو کمیته دانشجویی آموزشی