کارگاه آموزش عملی تزریقات و رگ گیری برگزار شد.

کارگاه آموزش عملی "تزریقات و رگ گیری" در روزسه شنبه مورخ 19/3/94 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. با استقبال چشمگیر دانشجویان از کارگاه "بخیه و پانسمان" مورخ 12 خرداد 94، کمیته تحقیقات دانشجویی بر آن شد تا با برگزاری کارگاه های متعدد روند افزایش مهارت دانشجویان را سرعت بخشد. از این رو اولین دوره کارگاه "تزریقات و رگ گیری" در روز سه شنبه مورخ 19 خرداد 94 از ساعت 15 الی 18 در محل اسکیل لب سابق واحد پزشکی تهران برگزار گردید. این کارگاه در دو قسمت تئوری وعملی و توسط دو تن از کارشناسان مامایی (هانیه گلچهرگان و پگاه میرزاپور) با نظارت دکتر فائزه صحبایی معاون آموزشی دانشکده پرستاری- مامایی واحد و همچنین با حضور دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید.
بخش اول این کارگاه به معرفی، آموزش و نحوه آماده سازی لوازم تزریق، انواع تزریق، انواع داروهای تزریقی و نحوه رگ گیری اختصاص داشت و در قسمت دوم دانشجویان شرکت کننده با در اختیار داشتن تجهیزات رگ گیری و تزریق به صورت عملی مباحث آموخته شده را بر روی مولاژ تمرین کردند.
دکتر شهرزاد خاکپور اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله کارگاه "تزریقات و رگ گیری" بسیار مورد توجه و استقبال دانشجویان قرار گرفته است و امیدواریم که در آینده ادامه پیدا نماید. وی همچنین از همکاری پونه حاجی حسن کارشناس باشگاه پژوهشگران جوان و کمیته تحقیقات دانشجویی، سیدمحمدجواد میرلوحی دبیر کمیته تحقیقات، محمدجواد حسین پور، حمید زعفرانی، توحید خلیلی، نسرین محمدی عارف از اعضای فعال کمیته تحقیقات و سایر دانشجویان رشته پزشکی که در برگزاری این کارگاه تلاش نمودند قدردانی نمود.
لازم به ذکر است کمیته تحقیقات دانشجویی درنظر دارد با توجه به درخواست های متعدد دانشجویان واحد، از این پس در کنار برگزاری دوره های پژوهشی، کارگاه هایی با رویکرد افزایش مهارت دانشجویان علوم پزشکی برگزار نماید.

کارگاه آموزش عملی تزریقات و رگ گیری برگزار شد. نسخه قابل چاپ