دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طی گفتگوئی از برگزاری چهارمین دوره طرح قرآنی «رمضان بهار قرآن» که اختصاص به تفسیر سوره حدید دارد، برای اعضاء هیات علمی و کارکنان واحد علوم پزشکی تهران خبر داد .
دکتر فاطمی با اشاره به فضیلت های بسیار ماه مبارک رمضان گفت : برگزاری این دوره به منظور ارتقاء و دانش افزایی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مطابق با بخشنامه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف آشنایی بیشتر با تفسیر آیات و بهره مندی از زلال معارف و رهنمودها و دستورات حیات بخش قرآن کریم تشکیل می گردد .
معاون فرهنگی اجتماعی واحد پزشکی تهران در مقام مدرس و سخنران این کارگاه آموزشی با تقسیر و تلاوت سوره حدید تصریح نمود : در روایـات اسـلامـى نـکـتـه هـاى جـالب تـوجهى پیرامون فضیلت تلاوت این سوره آمده ، البـتـه تـلاوتـى کـه تـواءم بـا فـکـر، و تـفـکـرى کـه تـواءم بـا عمل باشد . وی افزود : در این سوره عـلاوه بـر تـحـکـیـم پـایـه هـاى عـقیدتى ، دستورهاى عملى متعددى در زمینه هاى اجتماعى و حکومتى ارائه شده است که نمونه هاى آنرا در آیات 10 و 11 و 25 می خوانیم . وی با اشاره به اینکه اصول سه گانه اسلام یعنى توحید و نبوت و معاد در این سوره به خوبى منعکس است گفت : علت نامگذاری این سوره به خاطر تعبیرى است که در آیه 25 آمده است و به حدید و فرق بین تسبیح و حمد می پردازد .
رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی واحد پزشکی تهران نیز با تشریح چگونگی شرکت داوطلبین (استادان و کارکنان) در این کارگاه و نحوه برگزاری آزمون در پایان ماه رمضان اظهار کرد: کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر قرآن کریم(تفسیر سوره حدید) با شناسه دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی در راستای تحقّق منویّات مقام معظّم رهبری در خصوص گسترش فضای حفظ قرآن در جامعه، استادان و کارکنان انجام می پذیرد . وی تاکید نمود : کلیه شرکت کنندگان در طرح باید در آزمون پایانی دوره که به صورت چهار گزینه ای توسط کانون قرآن و عترت برگزار می شود شرکت نمایند. و نفرات برترپس از شرکت در آزمون و اعلام نتایج مورد قدردانی قرار خواهند گرفت

اجرای « طرح رمضان، بهار قرآن » با تفسیر سوره مبارکه حدید در واحد علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ