ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوشنبه مطابق با مصوبه هیات دولت است

دکتر احسانی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی را در روز دوشنبه مورخ 15 تیرماه مطابق با مصوبه هیات دولت دانست.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احسانی در خصوص ساعت کاری روز دوشنبه، گفت: ساعت شروع به کار مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوشنبه پس از شب قدر طبق مصوبه دولت که از طریق رسانه ملی و رسانه های عمومی به اطلاع هموطنان می‌رسد، خواهد بود.
تکمیلی
با تصمیم هیات وزیران ساعت کاری کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، شرکت ها و موسسات دولتی در سراسر کشور فردا (دوشنبه) 15 تیرماه با 2 ساعت تاخیر آغاز می شود.
پانزدهم تیرماه مصادف با روز نوزدهم ماه مبارک رمضان و ایام لیالی قدر می باشد و هیات وزیران این تصمیم را برای بهره مندی هر چه بهتر کارمندان از فیوضات معنوی این شبها اتخاذ کرده است.

ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوشنبه مطابق با مصوبه هیات دولت است نسخه قابل چاپ