اولین کارگاه آموزشی بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات آموزشی درمانی دانشکده‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، روز يكشنبه 12 مرداد ماه سال جاري در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد واحد تهران با حضور روسای 15 واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد برگزار شد.

دکتر سید محمود طباطبایی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی با حضور در اولين اجلاس روسای دانشکده‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خیر مقدم به مدعوین حاضر در جلسه اظهار داشت: ما در حال حاضر 14 واحد دانشکده علوم پزشکی داریم که این باعث افتخار دانشگاه آزاد است. امر آموزش آن هم در رشته پزشکی که با سلامت مردم سرو کار دارد، برای ما که یکی از مهم ترین رشته های آموزشی دنیا را رهبری می کنیم امری بسیار خطیر است. وی افزود:‌ نقش دانشگاه آزاد اسلامی با سابقه 33 ساله در آموزش پزشکی و سهم بالایی که در اداره خدمات آموزشی و تامین فارغ التحصیل برای کنترل کادر نیروی سلامت کشور دارد بر کسی پوشیده نیست. دکتر طباطبایی در ادامه اظهار داشت: در ابتدای انقلاب حدود 4 هزار پزشک به دلایل مختلف مهاجرت کردند و ما ماندیم و انقلاب و 12 هزار پزشکی که اکثرا در مسئولیت آموزشی قرار داشتند 4 هزار پزشک هم از خارج از کشور به ایران آمده بودند و به طبابت مشغول بودند اکثر این پزشکان هم در سطح لیسانس پزشکی بودند. با شروع جنگ تحمیلی یکی از ابزار مبارزه ما همین رشته پزشکی بود و به لطف رهبر فقید انقلاب که به آموزش و پرورش برکت داد این تعداد قلیل پزشک حضور و پر رنگ و معنا داری را در جنگ داشتند. بیمارستان های صحرایی ما به طور بی نظیری در ارائه خدمات درمان به نیروهای رزمنده فعالیت می کردند و این برگ زرین در افتخارات ایران وجود دارد که ما در دوران جنگ تحمیلی با بیماری واگیرداری در کشور مواجه نشدیم. رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران شمال با اشاره به شکل گیری و توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نقش آن در تامین نیازهای پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نقش بسیار ارزنده ای را در تامین نیروهای ماهر ایفا کرده است. دانشگاه آزاد با شعب مختلف پزشکی می تواند یک خانواده باشد ما خانواده پزشکی دانشگاه آزاد هستیم و با علم به وجود کمبود و نارسایی ها به عنوان یک خانواده باید نواقص یکدیگر را بپوشانیم و از نکات مثبت یکدیگر استفاده کنیم. وی تاکید کرد:‌ باید بدانیم که آبروی رشته پزشکی غیر قابل بازگشت است و هر دانشجویی که فارغ التحصیل می شود سرنوشت انسان های بسیاری را در دست می گیرد و هر خطایی ممکن است آخرین خطای او باشد. برای همین ما دانشکده های علوم پزشکی باید با یکدیگر میثاق ببندیم و همان طور که اعضای خانواده اجازه نمی دهند مشکلی برای اعضای دیگر پیش بیاید ما هم این اجازه را ندهیم. مسیر امروز ما مسیر حل مشکل است. دکتر طباطبایی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: نام، افتخار و خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در طول سال های گذشته چشمگیر بوده است و ما با 5 میلیون فارغ التحصیل رشته پزشکی حرف های زیادی را خواهیم زد.

دكتر طباطبایی: ما خانواده پزشکی دانشگاه آزاد هستیم/ ابطحی:‌ ارزشیابی وزارت بهداشت با وجود سختگیری کار درستی است نسخه قابل چاپ