طی مصاحبه ای دکتر محمد رضا خانی رئیس دانشکده بهداشت گفت : ترم تابستانی درسال 1388 برای دروس عمومی توسط دانشکده بهداشت ارائه خواهد شد . دانشجویان می توانند ثبت نام ترم تابستانی را  از طریق اینترنت انجام دهند وهر  دانشجو می تواند تا 6واحد انتخاب نموده که برنامه آن به شرح ذیل می باشد .

تاریخ ثبت نام 21الی 23 تیر ماه 1388

شروع ترم تابستانی 27/تیر ماه 1388

پایان ترم تابستانی 5/شهریور ماه 1388

امتحانات از 7/شهریور لغایت 11/شهریور 1388 برگزار می شود .

دکتر خانی اضافه کرد دانشکده بهداشت در صدد است کلیه اطلاعات ، برنامه ها ،،تعداد دانشجویان ، تعداد فارغ التحصیلان ، ترم بندی ها ، واحدهای درسی (عمومی ،پایه ،اصلی وتخصصی ) وهمچنین اسامی دانشجویان با رتبه های برتر را روی سایت دانشگاه قرار دهد که اقدامات اولیه در این سطح در حال انجام می باشد .

برگزاری ترم تابستانی درسال 1388 برای دروس عمومی توسط دانشکده بهداشت واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ