حجت الاسلام والمسلمين تاج آبادی نماینده مقام معظم رهبری و مسئول دفتر نهاد رهبري واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه استادان با هدف ايجاد زمينه اي براي توانمند سازي استادان جهت آشنائي هرچه بيشتر با فرهنگ و تمدن اسلامي در روز 31 مرداد ماه سال جاري در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي خبر داد .

مسئول دفترنهاد معظم رهبري واحد پزشكي تهران در مراسم افتتاحیه این طرح، به تشریح اهداف و گزارشی از دوره های موفق پیشین و لزوم افزایش بصیرت استادان در حوزه های فرهنگی پرداخت. در این دوره که با حضور دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي واحد تهران وهمكاري مسئولانه دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی دانشگاه و جمعي از اساتيد گروه هاي علوم پايه و باليني رشته هاي علوم پزشكي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار گردید، دکتربادكوبه ، استاد دانشگاه به تدریس دوره تاريخ و تمدن اسلامي در سطح يك پرداخت. گفتنی است : دوره دانش افزایی اساتید در قالب چهار كارگاه آموزشي هر كدام به مدت 4 روز از شنبه تا سه شنبه جمعاٌ به مدت 16 ساعت براي هر دوره آموزشي و ازتاريخ 31 مرداد ماه تا 27 شهريورماه برگزارمي گردد . . دکتر یوسفی اودرجی دبیر هم اندیشی و شوراي راهبردی واحد پزشکی تهران گفت : این دوره چهارمين دوره طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه واحد علوم پزشكي تهران است كه از سوی معاونت آموزشی و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار مي شود . وي افزود ؛ این برنامه از مصوباتی است که بهمن سال 90 تحت عنوان طرح دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضا هیئت علمی مؤسسات آموزشی و پژوهشی»در شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به تصویب رسیده است .

مسئول دفترنهاد معظم رهبري: ضیافت اندیشه طرحی برای دانش افزائي و اندیشه‎ورزی اساتید است نسخه قابل چاپ