به مناسبت روز پزشک و در مراسم دانش آموختگی 99 نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، لوح سپاس دکتر غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی جمهوری اسلامی ایران به سه تن از مدیران برجسته علوم پزشکی، آقایان دکترسید محمود طباطبایی استاد تمام دانشگاه و چهره ماندگار عرصه پزشکی، دکترخلیل علی محمدزاده پزشک متخصص و صاحب نظر در عرصه های فرهنگی و اجتماعی و دکتراسفندیار متینی متخصص اطفال و رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، اهداء شد.

در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، كه به مناسبت فرا رسيدن روز پزشك در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزارشد، لوح سپاس رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی جمهوری اسلامی ایران در حضور استادان دانشگاه و خانواده های معزز دانشجویان به سه تن از مدیران برجسته علوم پزشکی، آقایان دکترسید محمود طباطبایی استاد تمام دانشگاه و چهره ماندگار عرصه پزشکی، دکترخلیل علی محمدزاده پزشک متخصص و صاحب نظر در عرصه های فرهنگی و اجتماعی و دکتراسفندیار متینی متخصص اطفال و رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، اهدا شد. دکتر غلامعلی حداد عادل در اين لوح از تلاش ها و پی گیری های مستمر این عزیزان در پیشبرد اهداف پزشکی دانشگاه تشکر و قدردانی نموده است. در بخشی از این متن آمده است: "مدیران مکمل دانشگاه ها هستند. توجه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به دانشجویان ستودنی است. امیدوارم دانشجویان عزیز با آگاهی از تاریخ و تمدن و فرهنگ ایران زمین خود را برای خدمت بیشتر و بهتر به این مرز و بوم آماده سازند."

در مراسم روز پزشک و آیین دانش آموختگی دانشجویان پزشکی صورت گرفت لوح سپاس دکتر حداد عادل به سه تن از مدیران فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی نسخه قابل چاپ