دومین جشنواره لقمان حکیم در حوزه علوم پزشکی با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ‌دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت، دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد، دكتر سيد محمود طباطبائي چهره ماندگار حوزه علوم پزشكي و رئيس واحد پزشكي تهران ، دکتر سید مهدی رضایت رئیس واحد علوم دارویی و جمعی از معاونان، روسای واحد و مدیران این دانشگاه برگزار شد.
      آنچه در دومين جشنواره لقمان حكيم گذشت

روز گذشته، سالن اجتماعات بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی شاهد برگزاری دومین جشنواره علوم پزشکی لقمان حکیم در چهار محور پژوهش، آموزش، خدمات سلامت و دانش‌آموختگان به میزبانی واحد علوم دارویی بود. مراسمی که مصادف با مناسبت روز پزشک و داروساز برای دومین سال متوالی از سوی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور قدردانی از برترین‌ها در 4 محور برگزار شد. برگزاری جشنواره لقمان حکیم فرصتی برای رسیدن به نگرشی تازه و عمیق‌تر نسبت به دستاوردهای ارزشمند و آشنایی و ارتباط با بیش از 90 واحد فعال در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.
متن سخنراني دكتر ميرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی : به گزارش آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سخنران ویژه این مراسم بود که آیه شریفه‌ای از سوره لقمان را زینت کلام خود قرار داد و گفت: همان‌طور که در این سوره آمده است، میان عطای حکمت و شکر آن قرینه‌ای وجود دارد. به عبارت دیگر کسانی که در حوزه پزشکی کار می‌کنند، باید قدردان این نعمت باشند. میرزاده درخصوص برگزاری جشنواره لقمان حکیم از سوی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: از این‌که برگزاری این جشنواره با ابتکار دکتر لاریجانی در دانشگاه آزاد اسلامی بنیان گذاشته شد، خشنودم و امیدوارم که به یک جشنواره بین‌المللی تبدیل شود. برگزاری چنین جشنواره‌هایی سبب آشنایی بیشتر ما با حوزه پزشکی می‌شود که قطعاً به نفع توسعه علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.
وی با بیان اینکه نزدیک به 40 درصد از بار آموزش پزشکی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: 90 واحد دانشگاه آزاد اسلامی مجری حوزه‌های پزشکی هستند و از 200 هزار دانشجوی پزشکی که در کشور وجود دارد 73 هزار نفر از آنان در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند که این آمار قابل توجه است. اکنون 4 بیمارستان در حال تجهیز و 7 بیمارستان در دست ساخت در دانشگاه آزاد اسلامی داریم و قرار است حدود هزار میلیارد تومان برای هزینه‌های عمرانی و جاری حوزه پزشکی هزینه کنیم.
متن سخنراني دكتر ابطحي معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی :
به گزارش آنا، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جشنواره به ایراد سخن پرداخت و گفت: یک دانشکده پزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد طی دو سال اخیر تاسیس شده و به زودی دو دانشکده دندان‌پزشکی نیز به مجموعه دانشگاه آزاد اضافه می‌شود.
دکتر سید علی ابطحی خاطرنشان کرد که به زودی دانشگاه آزاد خبرهای خوبی در حوزه علوم پزشکی دارد، یکی از این اخبار اضافه شدن 20 رشته جدید در یک ماه اخیر به این حوزه است که در پی اصلاح هرم هیات علمی اتفاق افتاده، هم‌چنین دانشگاه آزاد اسلامی طی قراردادی با وزارت بهداشت بیمارستان‌های نیم‌کاره این وزارت‌خانه را که بین 50 تا 80 درصد توسعه عمرانی داشتند، تجهیز می‌کند. این کار با واگذاری بیمارستان سیرجان به دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است.
متن سخنراني دكتر لاريجاني
دکتر محمدباقر لاریجانی معاون آموزش و تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم که میهمان و یکی از سخنرانان در جشنواره لقمان دانشگاه آزاد اسلامی بود، نوید داد که به علت قانون‌گرایی در تیم مدیریتی دکتر میرزاده، تا امروز مسیر خوبی را همراه با دانشگاه آزاد پیش رفته‌ایم. با سیاست‌های همسویی که بین وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، وزارت بهداشت تمایل دارد ماموریت‌های ویژه‌ای در راستای پیشرفت حوزه پزشکی به دانشگاه آزاد بسپارد.
دکتر محمدباقر لاریجانی که خود مبدع برگزاری جشنواره لقمان حکیم در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد است با توجه به اینکه وزارت بهداشت آمادگی تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه آزاد را دارد، افزود: ارائه خدمات غیردولتی و فراهم کردن امکانات در حوزه پزشکی کار بسیار سختی است که دانشگاه آزاد از عهده آن به خوبی برآمده است. دانشگاه آزاد اسلامی با تاسیس کلینیک دندانپزشکی بروجرد گام موثری برداشت و مسئولان وزارت بهداشت را شگفت‌زده کرد.

آنچه در دومين جشنواره لقمان حكيم گذشت نسخه قابل چاپ