پژوهشگران، محققان، مخترعان و دانش‌آموختگان برتر در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره لقمان حکیم، لوح و هدایای خود را از دستان دکتر میرزاده، دکتر لاریجانی، دکتر واشقانی فراهانی، دکتر رضایت، دکتر ابطحی و دکتر طباطبایی دریافت کردند.
      تجليل از دكتر محمد زرين دست رئيس مرکز تحقیقات ژنومیک واحد علوم پزشكي تهران

به گزارش آنا، در جشنواره امسال، طبق گفته دبیر کمیته اجرایی آن، شاخص‌های ارزیابی نسبت به نخستین جشنواره بازنگری شده بود. تفکیک ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی در بخش‌های علوم پزشکی، علوم دارویی، دندانپزشکی و علوم پایه از دیگر وجوه متفاوت جشنواره لقمان حکیم نسبت به سال گذشته بود. آثار برگزیده این جشنواره در کتابچه‌ای منتشر شد و به آثار برتر جوایز نقدی ارزشمند همراه با تندیس ویژه تعلق گرفت.

تجليل از دكتر محمد زرين دست رئيس مرکز تحقیقات ژنومیک واحد علوم پزشكي تهران نسخه قابل چاپ