دکتر محمد صاحب الزمانی عضو هیات علمی واحد پزشکی تهران طی حکمی از سوی دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ مرداد ماه سال جاری به سمت سرپرست مدیریت امور آموزش مركز توسعه آموزش علوم پزشكي و امور دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي منصوب شد . در بخشی از حکم ایشان آمده است : حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت های قابل توجهی برای رشد و اعتلای جایگاه خود در میان دانشگاه های مطرح داخلی و بین المللی دارد و به طور حتم حضور مدیرانی سخت کوش و نو آور همچون جنابعالی می تواند موجب تسریع و شکوفا یی استعداد های بالقوه گردد. گفتنی است دکتر محمد صاحب الزمانی با مدرک دکترای تخصصی مدیریت آموزشي دارای سالها تجارب اجرائی مفید در مقام مدير گروه بهداشت ،رئيس اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران و نيز معاون دانشكده پزشكي می باشد . روابط عمومی واحد پزشکی تهران این انتصاب شایسته را از سوی هیات رئیسه ، روسای دانشکده ها ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی تبریک گفته و حضورایشان رادر حوزه علوم پزشکی فرصت مغتنمی برای رشد و توسعه بیش از پیش این مجموعه دانشگاهی میداند .

با حكمي از سوي معاون علوم پزشكي صورت گرفت : دکتر صاحب الزمانی سرپرست مدیریت امور آموزش و امور دانشجويان مركز توسعه حوزه علوم پزشكي شد . نسخه قابل چاپ