دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طي گزارشي از برگزاری كارگاه دو روزه « مقاله نويسي به زبان انگليسي » در روزهاي شنبه و يكشنبه مورخ 14 و 15 شهريورماه سال جاری درسالن EDC اين واحد دانشگاهي براي دانشجويان عضو باشگاه و سايردانشجويان کمیته تحقیقات دانشجویی خبر داد.

احسان جانقلي مدرس اين كارگاه آموزشي در باره اهميت و ضرورت برگزاري اين دوره آموزشي گفت : امروزه چاپ مقالات وپژوهش‌هابه زبان انگلیسی ازمهمترین مشکلات پیش رو پژوهشگران می‌باشد و از انجائيكه صرفنظرازموضوع وروش کارپژوهش ، يكي از مهمترین دلیل عدم پذیرش مقالات پژوهشگران غیرانگلیسی زبان،فقدان ویانقص درمهارت‌های زبانی- نگارشی مقالات است ، تصميم به برگزاري اين كارگاه گرفته شد . وي افزود : هرچقدریک محقق درامرنگارش مقاله خودبه زبان انگلیسی مهارت وتجربه کافی داشته باشد،بازهم شاهد اشکالات متعددي دربخش گرامر،املاء وغیره هستیم،که این امر درپذیرش مقالات پژوهشگران کشورمان توسط مجلات سطح بالا یک عامل منفی و بازدارنده است . وي با بيان اينكه جای خالی کارگاه ها و کلاس های آموزشی که بابیانی ساده امادرعین حال جامع بتواند نیازهای پژوهشگران رادراین حیطه مرتفع سازد ، كاملاٌ محسوس است . وي كه دانش آموخته همين واحد دانشگاهي و عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است گفت : به منظور آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان شركت كننده در این کارگاه آموزشي ابتدا توضیحاتی پیرامون اجزای مقالات علمی و اصول مقاله نویسی داده خواهد شد. سپس در قالب 10 سرفصل قواعد کاربردی و نکات پیشرفته در نگارش مقالات علمی به زبان انگلیسی در حیطه علوم پزشکی به شرکت کنندگان آموزش داده خواهد شد.

به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صورت پذيرفت : برگزاري كارگاه « مقاله نويسي به زبان انگليسي » در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ