دكترحمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گردهمایی روسای واحدها و مراکز استان تهران اعلام کرد :
میزان شهریه دریافتی در حوزه علوم پزشکی کمتر از 50درصد هزینه‌های این دوره را تامین می‌کند، وي افزود: «با توجه به ضرورت توسعه حوزه پزشکی، هیات امنای مرکزی مقرر کرد برای دانشجویان موجود میزان شهریه همانند میزان افزایش سال قبل (15درصد) و برای دانشجویان جدیدالورود رشته‌های پزشکی، میزان شهریه 40درصد کمتر از شهریه پردیس‌های خودگردان دولتی پزشکی اعمال شود.»

شهریه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد کمتر از پردیس‌های «خودگردان» دولتی

رئیسان واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دیروز به ساختمان مرکزی این دانشگاه رفتند تا رهنمودها و توصیه‌های حمید میرزاده را برای ارتقای آموزش عالی کشور در واحد خود به کار گیرند. بحث رعایت استانداردهای آموزشی، اتمام هرچه سریع‌تر پروژه‌های عمرانی، توسعه فرهنگی در واحدها، اعلام استانداردهای آموزشی در برگزاری کلاس‌ها، فرآیند جذب هیات‌علمی و حمایت از فعالیت تشکل‌های دانشجویی مهم‌ترین محور سخنان حمید میرزاده را در این جلسه تشکیل می‌داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البته بیش از همه بر رعایت استانداردهای آموزشی در پذیرش دانشجو تاکید کرد و گفت: «هیچ واحدی اجازه ندارد خارج از استانداردهای آموزشی اعلام شده در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشجو بپذیرد.»
حمید میرزاده همچنین بر لزوم اتمام هرچه سریع‌تر پروژه‌های عمرانی ناتمام واحدها تاکید کرد و گفت: «براساس مصوبه هیات امنای مرکزی، اگر واحدی برای تکمیل پروژه‌های عمرانی نیازمند دریافت وام باشد، می‌تواند پس از اخذ مجوز از معاونت عمرانی سازمان مرکزی، نسبت به دریافت وام از بانک ملی ایران اقدام کند.»
او همچنین با تاکید بر تعیین‌تکلیف ساختمان‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 30 درصد و اتمام مستندسازی اراضی دانشگاه تا پایان سال 94، از روسای واحدهای دانشگاهی خواست در جلسه مشترکی با حضور محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه، برنامه زمان بندی برای اتمام پروژه‌ها بدهند. میرزاده در ادامه اعلام کرد هیچ واحدی نمی‌تواند از فروش اموال مازاد خود، برای پرداخت حقوق و دستمزد استفاده کند و درآمد حاصل از فروش اموال مازاد باید صرف تامین هزینه‌های طرح‌های عمرانی یا سرمایه‌های دانش‌بنیان شود. او در ادامه سخنان خود به اهمیت توسعه فرهنگی هم اشاره کرد و گفت: «اگر توسعه فرهنگی نداشته باشیم، توسعه علمی، پژوهشی و کارآفرینی هم نخواهیم داشت، درواقع فرهنگ بسترساز توسعه‌های دیگر است.» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد که با همکاری شورای راهبردی فرهنگی، طرح‌های بسیار خوبی در دانشگاه به تصویب رسیده و در دست اجراست. او همچنین بر اهمیت ورزش همگانی و حرفه‌ای به‌ویژه در بین دانشجویان و جوانان تاکید کرد.

اعلام استانداردهای آموزشی به گفته او طبق استانداردهای آموزشی، ظرفیت کلاس‌های درسی در دوره کاردانی و کارشناسی بین 40 تا 45 نفر، کارشناسی‌ارشد بین 25 تا 30 نفر و دکتری تخصصی 7 تا 10 نفر است. موضوع فرآیند جذب هیات‌علمی محور بعدی سخنان میرزاده بود؛ او تاکید کرد نباید فرآیند جذب هیات‌علمی مانع جذب استاد شود و واحدها می‌توانند طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارداد پیمانی یک‌ساله با استادان منعقد کنند. او در ادامه گفت: «اگر ادعای تربیت دکتر داریم، باید توانایی‌های خود را نیز ارتقا دهیم. همچنین امسال هیچ واحدی اجازه ندارد بیشتر از استاندارد اعلام شده، دانشجو بپذیرد.» میرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه میزان شهریه دریافتی در حوزه علوم پزشکی کمتر از 50درصد هزینه‌های این دوره را تامین می‌کند، افزود: «با توجه به ضرورت توسعه حوزه پزشکی، هیات امنای مرکزی مقرر کرد برای دانشجویان موجود میزان شهریه همانند میزان افزایش سال قبل (15درصد) و برای دانشجویان جدیدالورود رشته‌های پزشکی، میزان شهریه 40درصد کمتر از شهریه پردیس‌های خودگردان دولتی پزشکی اعمال شود.»

دانشگاه نباید وجه‌المصالحه اشخاص و افراد قرار گیرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه از فعالیت تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را رعایت کنند، حمایت می‌کنیم، گفت: «امکانات دانشگاه له یا علیه هیچ شخصی استفاده نخواهد شد و دانشگاه نباید وجه‌المصالحه اشخاص و افراد قرار گیرد.» میرزاده همچنین خواستار مدیریت پیگیر و جدی روسای واحدهای دانشگاهی در استان تهران شد و تاکید کرد داشتن واحدهای زیان‌ده در تهران غیرقابل قبول است.

میرزاده گفت: «ثبات و آرامش ایران حاصل توجهات الهی، صلابت مقام معظم رهبری، تدبیر دولت و حضور مردم است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید از این موقعیت در جهت رشد پژوهش و فناوری استفاده کند.»

شهریه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد کمتر از پردیس‌های «خودگردان» دولتی نسخه قابل چاپ