دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به همراهي معاونان و اعضاء هيات رئيسه در اولین روزثبت نام از دانشجویان جدیدالورود، ازستاد اجرائی و مراحل مختلف ثبت نام پذيرفته شدگان اين واحد دانشگاهي بازديد كرد .
رئيس واحد پزشكي تهران در جريان اين بازديد ازنزدیک با مسئولان مربوطه و چند نفر از پذیرفته شدگان و خانواده هایشان در خصوص رضایت مندی در مورد نحوه ثبت نام و رفع مشکل آنها به صحبت پرداخت .

دکتر طباطبائی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، بر نظارت مستمر و ايجاد تسهيلات بيشتر براي انجام امور مربوط به ثبت نام ، ارتقاء سيستم اطلاع رساني و سايت دانشگاه ، حفظ حرمت و تكريم دانشجويان وهمچنين ايجاد فضائي براي اسكان خانواده ها به منظور پرهيز از هرگونه تجمع غیر ضروری و بروز اختلال در هنگام ثبت نام و ارائه مدارك لازم تاکید کرد .
دکتر سید عباس صفوی نائینی معاون آموزشی واحد پزشکی تهران نیز با حضور درسالن ثبت نام توضیحاتی در مورد اقدامات و برنامه ریزی گسترده ای که در جهت ساماندهی روند ثبت نام صورت گرفته است ارائه نمود. وی با اشاره به جدول زمانبندی ثبت نام از دانشجویان جدید الورود گفت : پذیرش دانشجویان از تاریخ دوشنبه 23 شهریورماه با ثبت نام از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته هاي پرستاري با چهار گرایش (بيماريهاي داخلي و جراحي ، روان پرستاري ، پرستاري سلامت جامعه ، پرستاري كودكان ، همچنین رشته های بهداشت محيط ، زيست شناسي علوم جانوري ، زيست شناسي ژنتيك ) آغاز و تا روز دوشنبه 30 شهریورماه ادامه خواهد یافت .
معاون آموزشی واحد پزشکی تهران تصریح نمود : با توجه به تمهیدات وهماهنگی های انجام شده مرحله ثبت نام قبل از مراجعه پذیرفته شدگان به دانشگاه و به صورت اينترنتي انجام می شود و کليه مراجعان موظف به مطالعه كامل راهنماي مندرج در سايت www.iautmu.ac.ir دانشگاه ازاد اسلامي واحد پزشكي تهران مي باشند.
دكتر امير عباس لشكري مدير كل اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران نیز با ارائه گزارشی ازروند ثبت نام دانشجویان جدید گفت : پذیرش دانشجویان به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می پذیرد. و در ثبت نام امسال نیز همانند سال گذشته با تمهیدات انجام شده توسط کمیته ثبت نام، بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام گردیده که این امر سبب کاهش هزینه ها و تسریع در فرایند ثبت نام شده است. همچنین ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید توسط تشکل های مختلف تشکیل شده است که این تشکل ها در هدایت و ارائه مشاوره به دانشجویان ورودی جدید نقش ارزنده ای را ایفا می نمایند.
دکتر حیدریان مقدم نیا معاون مالی و اداری واحد پزشکی تهران نیز با بیان اینکه پرداخت شهریه قبل از مراجعه به دانشگاه باید انجام شود گفت : به منظور سهولت بیشتر و دسترسی اطلاعات مربوط به شهريه در سايت دانشگاه قرار داده شده است اظهار نمود : پرداخت شهريه به صورت حضوري در كليه شعب بانك ملي در سراسر كشور امكان پذير است .
شایان گفتن است دکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد پزشکی تهران نیز با حضور در کلیه مراحل این بازدید و ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی برای تمام دانشجویان گفت : براساس برنامه ریزی های صورت گرفته بعد از خاتمه مرحله ثبت نام ، با هدف آشنائی هرچه بیشتر دانشجویان با خانه دوم خود تمهیدات ویژه ای در قالب برگزاری جلسات توجیهی و فرهنگی تدارک دیده شده است که این جلسات با حضور مسئولان ارشد دانشگاه و روساء و کارشناسان هر دانشکده همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در هفته اول مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد .

بازديد رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي و اعضاء هيات رئيسه واحد پزشكي تهران از جريان ثبت نام دانشجويان جديد الورود نسخه قابل چاپ