میثم اخلاق دوست مجری این طرح و دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری «طرح جامع پایش سلامت و ارزیابی قند و فشارخون » برای دومین سال پیاپی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و همزمان با ثبت نام دانشجویان ورودی جدید خبر داد.

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طي گزارشي از برگزاری «طرح جامع پایش سلامت و ارزیابی قند و فشارخون » برای دومین سال پیاپی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران همزمان با ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید خبر داد.
وی افزود : این طرح رایگان شامل ارزیابی و غربالگری فشار خون، قند خون و محاسبه شاخص توده بدنی مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به مدت یک هفته همزمان با ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید در حال برگزاری است.
این طرح به همت 17 نفر از دانشجویان علوم پزشکی عضو کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر واحد از دوشنبه 23 شهریورماه به مدت یک هفته و با هدف کنترل سلامت جسمانی و ارتقای سطح سلامت کارکنان ودانشجویان صورت می پذیرد.
افرادي كه در ارزيابي هاي غربالگري داراي قند خون و يا فشار خون بالا بودند، مورد توصيه هاي پزشكي قرار گرفتند و براي اقدامات تشخيصي و درماني به مراكز مربوطه معرفي گرديدند.
دبير كانون و مجري این طرح همچنين از ارزیابی و معاینه بیش از 300 نفر تا روز سوم این برنامه خبر داد. وی ابراز امیدواری کرد : اميد است با همكاري مسئولين دانشگاه بتوانيم با برگزاري طرحهاي غربالگري سلامت و برگزاري دوره ها و آموزشهاي مختلف، سهم مهمي در پيشگيري از شيوع بيماري ها و ارتقاء و اعتلای سلامت و بهداشت دانشجويان و كاركنان فاخر این دانشگاه، ايفا نماييم.
به گفته اخلاق دوست، کاروان تخصصی سلامت کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران سابقه اجرای برنامه های تخصصی پایش سلامت با حضور تیمهای تخصصی پزشکان را در روستاهای مناطق محروم امامه، دربند سر، شمشک، حسن آباد رباط کریم و رودبار قصران را نیز داشته اند.
اخلاق دوست از همكاري مسئولين دانشگاه در خصوص برگزاري طرحهاي غربالگري سلامت و برگزاري دوره ها و آموزشهاي کمکهای اوليه، خصوصا رياست محترم واحد جناب آقاي دكتر سيد محمود طباطبايي، و معاونت محترم دانشجويي و فرهنگی جناب آقاي دكتر خليل علي محمدزاده، معاونت محترم فرهنگی، حراست محترم واحد و هلال احمر شعبه شميرانات قدرداني کرد.
وي با اعلام اسامي دانشجويان عضو سازمان جوانان هلال احمردر پایان از حضور فعالانه و مشاركت اين عزيزان در برگزاری موفق این طرح تشكر و تقدير نمود . اسامی این دانشجويان به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
ملیحه آسایش، زهرا احدی زاده، الناز اسفندیاری، فاطمه اسماعیلی، بنیامین بهروزی، فائزه پاکرخ فرد، فاطمه تاجیک، نرگس حسینی قهی،علیرضا رفیعی، نگار ربیعی، فاطمه سرزعیم، درسا صفری،مانا فرحناک رودسری، فروزان قائم پناه، رقیه کریمی، اسماعیل کوچک، میر سعید موسوی فر

اجراي طرح جامع پایش سلامت و ارزیابی قند و فشارخون دانشجويان عضو سازمان جوانان هلال احمر درجريان ثبت نام دانشجويان جديد الورود واحد علوم پزشكي تهران نسخه قابل چاپ