یزدان شفی خانی ، شادی عرفانیان و سید حسن لنگری از واحد پزشکی تهران در هفتمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور موفق به كسب لوح تقدیر ویژه شدند . دکتر مهسا هادی پور جهرمی مسئول هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اعلام اين خبر گفت : در این دوره از مسابقات 54 دانشگاه از سراسر کشور با مشارکت 605 دانشجو شامل 321دانشجوی دختر و 284 دانشجوی پسر به رقابت علمي پرداخته اند و كسب موفقيت دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي در اين المپياد موجب افتخار و مباهات است .

دکتر مهسا هادی پور جهرمی مسئول هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اعلام اين خبر گفت : در این دوره از مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت يك تیم 12 نفره، در هر چهار حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته‌ای سلامت در مرحله کشوری با ساير دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي كشوربه رقابت نزديك پرداختند كه تعداد 8 نفر دانشجو از مجموع 12 نفر دانشجوی معرفی شده دانشگاه آزاد اسلامی در رقابت با 605 دانشجوي پزشكي ديگر در هر چهار حیطه موفق به دریافت مدال و لوح تقدیر ویژه شدند. دكتر هاديپور سپس با اشاره به جزئيات بيشتري از نحوه برگزاري اين همايش افزود : هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاريخ 21 تا 25 شهریور ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد و دانشجويان پس از عبور از مرحله غربالگری در چهار حیطه استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته‌ای سلامت در مرحله کشوری با ساير دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي كشوربه رقابت پرداختند. وي افزود : از این میان دانشجويان شركت كننده در اين المپياد علمي 153 نفر در حیطه مدیریت، 149 نفر در حیطه استدلال بالینی، 152 نفر در حیطه علوم پایه و 151 نفر در حیطه فلسفه پزشکی حضور داشتند. مسئول هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بيان اينكه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي تا كنون و در تمام دوره هاي پيش از اين نيز حضوري چشمگير و موفق داشته اند گفت : برگزاری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فرصتی است گران‌بها برای استادان و دانشجویان تا در این مجال تجربیات علمی ارزشمند خود را به اشتراک گذاشته و با کسب آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و دانشگاهی نتایج شیرین همکاری و همدلی را در یک رقابت علمی نظاره‌‌گر باشند. وي در ادامه سخنان خود با اعلام اسامي برگزيدگان دانشگاه آزاد اسلامي در اين دوره از مسابقات گفت : یزدان شفی خانی در حیطه فلسفه پزشكي ، شادی عرفانیان در حیطه مدیریت سلامت و سید حسن لنگری در حیطه استدلال بالینی از واحد پزشکی تهران موفق به كسب لوح تقدیر و نشان ویژه شدند .

اسامی برگزیدگان واحد پزشكي تهران در هفتمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور اعلام شد . نسخه قابل چاپ