به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم برگزار شد

به همت معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران جشن بزرگ غدير خم با حضور جمعي از اعضاي هيات رئيسه ،اساتيد ،كاركنان، دانشجويان برپاشد .
رحيم طياريه مدير امور فرهنگي ضمن اعلام اين خبر گفت :اين مراسم با حضور حجت السلام محمد برمائي روز چهارشنبه 8 مهرماه در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي در ساعت 10 صبح برگزار شد
حجت السلام برمائي در اين مراسم با تشريح فلسفه عيد غدير بر ضرورت پاسداري و ترويج اخلاق اسلامي تاكيد كرد
وي با اشاره بر تفاوت عقل و هوش گفت : اگر هوش با اخلاق همراه نباشد مي تواند منشاء فساد ،ربا و انواع آسيب هاي اجتماعي باشد .
هوش به تنهايي كافي نيست اكر فلسفه اخلاق در جامعه اي از بين برود اعتماد و احساس امنيت و حتي اقتصاد هم از بين مي رود .
حجت السلام برمائي با اشاره به درگذشت جانگداز و مصدومیت جمعی از حجاج کشورهای اسلامی در بیت‌الله الحرام و از جمله تعدادی از هموطنان عزیزمان در سرزمین وحی در حادثه دلخراش منا، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی صمیمانه با بازماندگان این حادثه تلخ و ناگوار و آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای مجروحان، علو درجات جان باختگان را از خداوند منان مسئلت نمودند .
شايان ذكر است در طول مراسم برنامه هاي متنوع فرهنگي شامل ، اجراي گروه همخواني ، پخش كليپ هاي فرهنگي قرائت شعر و ... اجرا گرديد .

به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم برگزار شد نسخه قابل چاپ