دکتر سيد محمود طباطبائي رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با صدور پیامی فرا رسیدن عید سعید غدير خم ، عیدعدالت و رهبری را به تمامی اساتيد کارکنان و دانشجویان این دانشگاه تبریک گفت : متن این پیام به این شرح است:

اليوم اكملت لكم دينكم و اتممت عليكم نعمتي و رضيت لكم الاسلام دينا
امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد كمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام كردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم.
غدیر، . عید ولايت و تداوم رهبري انبياء الهي است . غدیر عید پیمان و میثاق و عهد مسلمانان ولايتمدار با رهبري الهي است. غدير روز بشریت و روز پاسداشت انسان و تكميل دين است.غدیر،هديه الهي براي كمال انسانهاست. غدیر، امتداد خط رسالت در آیینه تمام نمای امامت است .

اینجانب این روز سرنوشت ساز و پايدار نمودن حکومت اسلامی را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، عاشقان ولایت و امامت به ویژه اساتيد، کارکنان و دانشجويان عزیز و گرانقدر همكار شاغل در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر سيد محمود طباطبائي
رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران به مناسبت فرار رسیدن عید سعید غدير خم نسخه قابل چاپ