به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ، دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران درمراسم جشنی كه با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي ، رییس دانشگاه، دكترسيد عباس صفوي معاون آموزشي ،دكتر خليل علي محمد زاده ، معاون دانشجوئي و فرهنگي ، دكتر مير مسعود فاطمي مدير كل امور فرهنگي و اجتماعي، دكتر اسفنديار متيني رئيس دانشكده پزشكي ، دكتر كاظمي مدير گروه روانشناسي و جمعی از مسئولین ارشد ، اساتيد دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان سال تحصیلی 94-95 و خانواده هاي ايشان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد و هريك از مسئولان تجربيات و راهنمائيهاي لازم را جهت آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان با محيط جديد و خانه دوم خود مطرح نمودند .

.....

جشن استقبال و مراسم توجيهي از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ