دکترخلیل علی محمدزاده در همایش توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، دانشگاه را به شرط ارائه علم توام با انسانیت، مبداء سعادت جامعه خواند و گفت: رسالت دانشگاه خودسازی علمی و اخلاقی ست و دورنمای آن تربیت انسان های متخصص و متعهد است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، شناخت قوانین و محیط دانشگاه توسط دانشجویان را امری ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: بدون جهت و بدون هدف، نمی شود از طریق تحصیلات دانشگاهی، دغدغه های جامعه را برطرف ساخت.
وی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه را گسترده توصیف کرد و گفت: در دانشگاه، در کنار علم، با پرداختن به سایر فعالیت های غیردرسی درست، می توان از مهارت های مناسب و رفتارهای پخته ای در آینده برخوردار بود.
وی حریم امنیت و احترام دانشجو را از جمله شرایط لازم محیط های آموزشی ذکر کرد و افزود:
عدم رعایت قوانین و بی توجهی به حجاب و پوشش مناسب در دانشگاه، حرمت دانشجو و شان دانشگاه را می شکند و همه ما مکلفیم از جایگاه، حیثیت و شخصیت خود، دوستان و فضای دانشگاهی مراقبت کنیم.
وی فعالیت های مربوط به قران و عترت و فعالیت های ورزشی را موجب نشاط، تکامل و ارتقاء تربیتی جوانان خواند و بیان داشت: این نوع فعالیت ها در دانشگاه مورد تشویق و پشتیبانی ماست و افراد سرآمد در این زمینه ها مشمول تخفیف شهریه هم می شوند.
دکترعلی محمدزاده عضویت در تشکل ها، کانون ها و تحریریه نشریات را در تقویت قوه تحلیل دانشجویان موثر دانست و خاطر نشان گردید: دانشجو موذن جامعه و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ست و هر چه او در زمینه های علمی، عقیدتی و سیاسی زرف اندیش باشد، به همان اندازه هدایت جامعه زودتر اتفاق می افتد.
وی در بخشی از سخنان خود از دانشجویان خواست، به استادان و پدر و مادر خود احترام بگذارند و چون مشاوری امین، مسئولین دانشگاه را در انجام وظایف درست خود، یاری نمایند.
دکترخلیل علی محمدزاده تعداد دانشجویان واحد پزشکی را قریب به 11 هزار دانشجو اعلام کرد و گفت: 85 درصد دانشجویان این واحد را خانم ها تشکیل می دهند.
شایان ذکر است که همایش 2200 دانشجوی ورودی 94 این دانشگاه، از 11 مهر لغایت 15 مهر، با حضور مسئولین مختلف و با پیام ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی در سالن اجتماعات شهید احمدرضا احدی برگزار می شود.

دکترخلیل علی محمدزاده : دانشگاه، محلی برای تولید علم، یافتن مهارت های زندگی و ایجاد رفتار سازنده است. نسخه قابل چاپ